GNTM spoiler: Αυτές είναι οι τρεις φιναλίστ
Media

GNTM spoiler: Αυτές είναι οι τρεις φιναλίστ

GNTM spoiler: Στην τελική ευθεία για τον τελικό του ριάλιτι μοντέλων βρίσκεται το Star με τους τηλεθεατές να περιμένουν πώς και πώς να δουν ποιες θα είναι οι φιναλίστ.

Τα πρώτα spoilers έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους και καθώς το πρόγραμμα είναι γυρισμένο ήδη εδώ και καιρό, γνωρίζουμε ποιες θα είναι οι τρεις κοπέλες που τα κατάφεραν καλύτερα από τις υπόλοιπες και έφτασαν μέχρι τον τελικό.

Μια ανάσα πριν την ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας του φετινού κύκλου, η εφημερίδα Espresso δημοσιεύει όλα τα στοιχεία για τον τελικό.

Σύμφωνα λοιπόν με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, για τη νίκη θα παλέψουν το φαβορί Αλεξία Τράικο, η plus size Μαρίτα Καθητζιώτη και η Βικτώρια Μυροφορίδου.

Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το ριάλιτι μοντέλων του STAR, GNTM, προγραμματίζεται να ρίξει αυλαία την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου.

Δύο 24ωρα πριν απ’ τα Χριστούγεννα και πιο αργά από κάθε άλλη χρονιά, το φορμάτ θα ολοκληρώσει την πορεία του και θα ανανεώσει το ραντεβού του για την επόμενη σεζόν, για τον Οκτώβριο του 2023.

Μία κοπέλα θα κερδίσει τον πολυπόθητο τίτλο, χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ, μία υποτροφία διετούς φοίτησης για οποιαδήποτε ειδικότητα επιλέξει, ρολόι και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ, ετήσιο συμβόλαιο με γνωστή εταιρεία καλλυντικών και ένα αυτοκίνητο.

Δείτε φωτογραφίες από τις συγκεκριμένες κοπέλες στην παρακάτω photo gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved