Οζγκούρ Τσεβίκ: Από τα Σύνορα της Αγάπης στην Αδίστακτη Ερωμένη – Έτσι είναι σήμερα
Media

Οζγκούρ Τσεβίκ: Από τα Σύνορα της Αγάπης στην Αδίστακτη Ερωμένη – Έτσι είναι σήμερα

Πέρασαν 19 χρόνια από τη σειρά, Σύνορα της Αγάπης που προβλήθηκε στο Mega και o Οζγκούρ Τσεβίκ πρωταγωνιστεί σήμερα στη σειρά, Αδίστακτη ερωμένη, που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ και είναι το ίδιο γοητευτικός όπως και τότε.

Το 2004 το Γκαζιαντέπ, που ήταν η γενέτειρα της όμορφης Ναζλί Μπακλαβατζίογλου μπήκε στα σπίτια μας μέσα από τη σειρά, Τα σύνορα της Αγάπης και σε ένα ταξίδι της στο τουριστικό Μποντρούμ (την παλιά Αλικαρνασσό, την πατρίδα του Ηρόδοτου) η νεαρή Τουρκάλα γνωρίζει τον Νίκο, ένα καλόκαρδο ξανθό Ελληνόπουλο, γόνο εφοπλιστικής οικογένειας. Ο έρωτας τους είχε αίσιο τέλος και απέκτησαν ένα γιο, που τον ονόμασαν Αιγέα.

adistakth-erwmenh.webp

19 χρόνια μετά ο Οζγκούρ Τσεβίκ πρωταγωνιστεί στη σειρά, Αδίστακτη ερωμένη και υποδύεται τον Κοράι, έναν ψυχολόγο, φίλο της Νεσλιχάν. Η Νεσλιχάν πείθει την Ντάμλα να τον επισκεφθεί για να διαχειριστεί τα «δήθεν» προβλήματά της και η ιστορία κάπως έτσι ξεκινά να ξεδιπλώνεται…

adistakth-erwmen.webp

Ο Οζγκούρ Τσεβίκ είναι σήμερα 42 ετών και δεν είναι μόνο ηθοποιός αλλά και τραγουδιστής και όπως θα δείτε και εσείς στην παρακάτω gallery παραμένει εξίσου κούκλος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved