Survivor: Η πρώτη αντίδραση της Δαλάκα μετά την αποκάλυψη του Ατζούν για το κινητό
Media

Survivor: Η πρώτη αντίδραση της Δαλάκα μετά την αποκάλυψη του Ατζούν για το κινητό

Η Κατερίνα Δαλάκα μετά τη «βόμβα» του Ατζούν Ιλιτζαλί σχετικά με την απομάκρυνσή της από το survivor και τα όσα είπε για το κινητό, αντέδρασε.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι έγραψε: «Αν περιμένεις ο κόσμος να είναι δίκαιος μαζί σου, γελιέσαι. Είναι σαν να περιμένεις ότι το λιοντάρι δεν θα σε φάει επειδή δεν το έφαγες».

Μεταξύ άλλων ο Ατζούν αποκάλυψε σε τουρκική εκπομπή σχετικά με το survivor: «Λοιπόν, το Survivor ξεκίνησε και την 4η-5η εβδομάδα υπήρξε ένα περιστατικό με τη Δαλάκα. Όλοι οι παίκτες έκαναν τεράστια φασαρία και είπαν ότι είχαμε κάνει αυτή τη συμφωνία. Φυσικά, είχαμε κάνει αυτή την συμφωνία, έπρεπε να απομακρύνουμε τη Δαλάκα και την Ασημίνα… Αυτά τα δύο κορίτσια το έκαναν μαζί όπως ισχυρίστηκε ο Νίκος. Η Κατερίνα Δαλάκα είναι μια από τις παίκτριες που είμαστε πιο κοντά. Έπρεπε να τις απομακρύνουμε από τους άλλους, εξαιτίας της έντασης από τους υπόλοιπους παίκτες. Αλλά όταν ερευνήσαμε το τηλέφωνο δεν βρήκαμε κάποια επικοινωνία. Μόνο ότι πήρε φαγητό και προσπάθησε να στείλει χρήματα για αυτό το φαγητό. Αλλά είναι θέμα αν μπορεί αυτό να θεωρηθεί επικοινωνία ή όχι».

katerina_dalaka_323816381_1249989128939455_7456710040880333597_n.jpg

Και πρόσθεσε: «Αλλά εξαιτίας των άλλων παικτών, απομακρύναμε και την Κατερίνα Δαλάκα. Εκείνη την στιγμή με την κατάσταση που επικρατούσε στην Τουρκία, συνέβη ο σεισμός, κατέρρευσα, δεν μπορούσα να πάω στον Άγιο Δομίνικο. Επειδή δεν μπορούσα να πάω στον Άγιο Δομίνικο και έμεινα στην Κωνσταντινούπολη, το μυαλό μου ήταν στον σεισμό, ήμουν επικεντρωμένος σε αυτό. Μετά από αρκετές μέρες αποβλήθηκαν».

Δείτε την ανάρτησή της στην παρακάτω galley

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved