Η στήλη της Ιωάννα Παλιοσπύρου στο «Ζήσε αλλιώς»: «Αφού μπορώ εγώ, τότε και εσύ μπορείς!»
Media

Η στήλη της Ιωάννα Παλιοσπύρου στο «Ζήσε αλλιώς»: «Αφού μπορώ εγώ, τότε και εσύ μπορείς!»

Ακόμα ένα ιδιαίτερο ξεχωριστό βήμα της Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία δίνει δύναμη σε όλους όσοι βιώνουν δύσκολες καταστάσεις. 

Στην καθημερινή εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη «Ζήσε αλλιώς» θα συμμετέχει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, έχοντας μάλιστα τη δική της στήλη η οποία θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα μιλά με ανθρώπους που έχουν βιώσει δύσκολες καταστάσεις, σαν και αυτή και θα εξιστορεί το πώς κατάφεραν να βγουν από όλο αυτό, εστιάζοντας στην αισιόδοξη πλευρά της ιστορίας.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για τη στήλη της με τίτλο «Και εσύ μπορείς» με τους διαδικτυακούς της φίλους να της εύχονται τα καλύτερα στο νέο της αυτό ξεκίνημα.

««Ένα νέο ξεκίνημα, πάντα σε τρομάζει λίγο.. Ή μήπως σε.. προκαλεί να το τολμήσεις?? Σημασία έχει να νιώθεις πως δημιουργείς!»Αυτό σκέφτηκα και έχω μεγάλη χαρά που θα τα λέμε μέσα από την στήλη μου «Κ εσυ μπορείς!» κάθε Παρακευή, στην εκπομπη @zisealliws με την @sofoufou_ .«Αφού μπορώ εγώ, τότε..Κ Εσύ Μπορείς!», αναφέρει στην ανάρτησή της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved