«Παράδεισος Κυριών»: Η νύφη το ‘σκασε και ο Δημητράκης «τα ακούει» από το twitter που τη διαπόμπευσε
Media

«Παράδεισος Κυριών»: Η νύφη το ‘σκασε και ο Δημητράκης «τα ακούει» από το twitter που τη διαπόμπευσε

«Ο Παράδεισος των Κυριών»: Το twitter δεν μασάει τα λόγια του...Δεν του αρέσει ο Δημητράκης και το δείχνει σε όλους τους τόνους!

Ακόμα ένας γάμος στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών» που παίρνει άσχημη τροπή. Αυτή τη φορά η Γεωργία ενώ τελικά έφτασε στην εκκλησία με τα χίλια ζόρια, τελικά το έσκασε τρέχοντας πριν φτάσει στον Δημητράκη που την περίμενε με αγωνία.

Η Γεωργία είχε καταλάβει εξ αρχής ότι δεν ταίριαζε με τον παρατημένο γαμπρό αλλά πίεζε τον εαυτό της να τον παντρευτεί εξαιτίας του Άγη.

Στα επεισόδια που προηγήθηκαν όλοι καταλάβαμε ότι ο Δημητράκης ήταν ένας αυταρχικός και φαλλοκράτης άνδρας εκείνης της εποχής που ήθελε να έχει τον πρώτο και το τελευταίο λόγο.

savrani-paradeisos-(1).jpg

Μπορεί η Γεωργία να άργησε αλλά τελικά άκουσε το ένστικτό της και τον παράτησε στα σκαλιά της εκκλησίας πηγαίνοντας να βρει καταφύγιο στο σπίτι του Πάρη, με τον οποίο είναι ερωτευμένη.

Ο Δημητράκης θεωρώντας ότι θίχτηκε η αντρική του τιμή αποφάσισε να αποκαλύψει σε όλους τους καλεσμένος πώς η Γεωργία είναι έγκυος και περιμένει το παιδί κάποιου άλλου και να την διαπομπεύσει.

Το Twitter φαίνεται ότι απεχθάνεται αυτόν τον ρόλο και τον άντρα που αυτός εκπροσωπεί.

Δείτε στο άλμπουμ που ακολουθεί κάποιες από τις αντιδράσεις των χρηστών.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved