Τελειώνουν οι «Γλυκές Αλχημείες»
Στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο, πέφτει η αυλαία της σεζόν για τις «Γλυκές Αλχημείες».
Εκεί ο Στέλιος Παρλιάρος φτιάχνει τσιζ κέικ με παξιμάδια και μυζήθρα. Μια κυρία φτιάχνει κουμπάνια, ένα παραδοσιακό γλυκό βασισμένο σε μια αυθεντική συνταγή της γιαγιά της, ενώ μαθαίνουμε και μια συνταγή αμυγδαλωτά από τον συνεταιρισμό γυναικών Κριτσάς.
Πηγή: tivo
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ