Ciao Ant1 με την... Zέτα Μακρυπούλια!
Media

Ciao Ant1 με την... Zέτα Μακρυπούλια!

Από τα πρώτα video που θα δει κανείς εάν πληκτρολογήσει την φράση Ciao Ant1 στο you tube, είναι το σήμα αρχής του σόου πριν από 15 χρόνια.

Ως γνωστόν, το show τότε, παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά, με συμπαρουσιάστριες νεαρά κορίτσια που πρωτοξεκινούσαν την καριέρα τους στην τηλεόραση. Μια από αυτές, ήταν και η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία μόλις είχε σκάσει μύτη στον χώρο της τηλεόρασης.

Εκ πρώτης όψεως, το σήμα αρχής, φαίνεται ένα συνηθισμένο σήμα αρχής ενός show της εποχής, με γρήγορη εναλλαγή πλάνων, μουσική, χορό και πολύ χρώμα. Αν παρατηρήσει, όμως, πιο προσεκτικά τον σχεδιασμό του, θα διαπιστώσει ότι η Ρούλα Κορομηλά, που ήταν και η παρουσιάστρια, εμφανίζεται την μία με δερμάτινα ρούχα, την άλλη με look αλά Marilyn Monroe, την άλλη με έντονο μακιγιάζ και γενικά γίνεται προσπάθεια η Ρούλα να είναι η μοναδική απαστράπτουσα.

Αντίθετα, όλα τα υπόλοιπα κορίτσια, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και η Ζέτα Μακρυπούλια, ίσα που φαίνονται, ίσα που «περνάει» το πλάνο από το πρόσωπό τους, ενώ ελάχιστα από τα στιγμιότυπά τους και φυσικά αυτό της Ζέτας είναι έγχρωμα. Τα πιο πολλά είναι ασπρόμαυρα, τύπου «φλου» όπως αποκαλείται στην τηλεοπτική γλώσσα, ούτως ώστε το μάτι του τηλεθεατή να δίνει μεγαλύτερη σημασία στην Ρούλα και λιγότερη στα υπόλοιπα κορίτσια και δη στην Ζέτα.

Ποιος να της το’ λεγε της Ρούλας, ότι 15 χρόνια μετά, θα έβλεπε την Ζέτα, την οποία τότε είχαν χρήσει… βοηθό της, ότι θα γινόταν μία από τις μεγαλύτερες φίρμες της τηλεόρασης! Πηγή: star

Δείτε το video:





©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved