Γιαννακόπουλος-Γεωργόνη: Παραμένουν ρομαντικοί και ερωτευμένοι
Media

Γιαννακόπουλος-Γεωργόνη: Παραμένουν ρομαντικοί και ερωτευμένοι

Αυτός ο έρωτας κρατάει... χρόνια! Τρία ολόκληρα χρόνια! Είναι ένας έρωτας γεμάτος πάθος, αλήθεια, ρομαντισμό και αθωότητα, ίσως για αυτό και έχει αποκτήσει εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές. Ο λόγος για τον έρωτα του Νικόλα και της Δάφνης ο οποίος θα εξακολουθήσει να μας κρατάει συντροφιά και του χρόνου.


Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος και η Γεωργία Γεωργόνη μιλούν για τον ρόλο της «Δάφνης» και του «Νικόλα» με αφορμή το μεγάλο φινάλε των «Μυστικών της Εδέμ».
«Είναι λογικό ο ρόλος της "Δάφνης" να με ακολουθήσει για κάποιο χρονικό διάστημα. Ο κόσμος στον δρόμο "Δάφνη" με φωνάζει και δεν με ενοχλεί καθόλου. Όμως, πέραν τούτου, στο δικό μου χέρι είναι το να συνεχίσω την πορεία μου και να πάω παρακάτω κάνοντας άλλα πράγματα ή όλο αυτό να το διατηρήσω» δηλώνει η Γεωργία Γεωργόνη, ενώ ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος αναφέρει: «Στον δρόμο οι μισοί με φωνάζουν Κωνσταντίνο και οι άλλοι μισοί "Νικόλα". Να ξέρεις πως και στις δύο περιπτώσεις γυρίζω με την ίδια χαρά. Οπως είπε και η Γεωργία, είναι λογικό για κάποιο χρονικό διάστημα οι ρόλοι μας να μας ακολουθήσουν, όμως, κι από την άλλη μεριά μη νομίζεις, ο κόσμος ξεχνάει εύκολα. Αυτή τη στιγμή εμείς κρατάμε συντροφιά στον κόσμο γι’ αυτό και ασχολείται μαζί μας. Αν αύριο, μεθαύριο γίνει μία άλλη δουλειά και υπάρξει μία νέα τηλεοπτική παρέα, τότε ο κόσμος με εκείνους θα ασχοληθεί. Πάντως, το ζητούμενο είναι όταν μία δουλειά ολοκληρώνεται να προσπαθείς να προχωράς παρακάτω και να γεύεσαι νέα πράγματα, γιατί στη δουλειά μας η διαφορετικότητα είναι αυτή που έχει αξία». Πηγή: TV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved