Τζώνυ Καλημέρης: «Δεν μου αρέσουν οι εκπομπές στην Κρατική»
Media

Τζώνυ Καλημέρης: «Δεν μου αρέσουν οι εκπομπές στην Κρατική»

Ο Τζώνυ Καλημέρης μίλησε στην εκπομπή «Life» για τα σενάρια που ακούγονται σχετικά με το μέλλον της ΕΡΤ.

«Έχουν ακουστεί πολλά για την κρατική τηλεόραση.Πως θα συρρικνωθεί ή θα συγχωνευτεί με άλλα κανάλια ακόμα και πως θα κλείσει. Ένα συμμάζεμα πάντως είναι απαραίτητο» τόνισε και συμπλήρωσε: «Άκουσα βέβαια πως ίσως υπαχθεί στο υπουργείο παιδείας κάτι που δε θα ήθελα».

Ανέφερε επίσης ότι οι εκπομπές της κρατικής τηλεόρασης δεν του αρέσουν καθόλου: «Το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου καλό. Τα 4,20 ευρώ που πληρώνουμε όλοι για την κρατική τηλεόραση πρέπει να επιστραφούν με καλά προγράμματα και εκπομπές» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Τζώνη Καλημέρης δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη ούτε την επαναλειτουργία του Αlter, χαρακτηρίζοντας «δύσκολο» το μέλλον του:«Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πως μία επιχείρηση έφτασε να χρωστάει 500 εκατομμύρια» είπε και αναρωτήθηκε πως έφτασε ένα κανάλι να χρωστάει στις διαφημιστικές πόσα πολλά;».

Δεν άφησε ασχολίαστους ούτε τους μισθούς που έπαιρναν κάποτε οι παρουσιαστές και τους οποίους η μελλοντική γενιά δε θα δει ποτέ. Ο ίδιος ωστόσο δεν έχει μετανιώσει για τους παχυλούς μισθούς που έδωσε σε κάποιους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved