Το «America. Next Top Model» έφαγε πόρτα από την Σπιναλόγκα
Media

Το «America. Next Top Model» έφαγε πόρτα από την Σπιναλόγκα

Είναι που είναι bitch η Τάιρα Μπανκς, ποιος την είδε και δεν την φοβήθηκε μετά την απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ) να της απαγορέψει την είσοδο στην Σπιναλόγκα.

Το σόου «America. Next Top Model» είχε ζητήσει τα ενετικά φρούρια της Σπιναλόγκας και της Καζάρμας στην Σητεία, για να γυρίσει εκεί το τελευταίο επεισόδιο, στο οποίο θα ανακηρυχθεί και η νικήτρια. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι του σόου είχαν ζητήσει να γίνει εκεί μια επίδειξη μόδας.

Το ΚΑΣ όμως απέρριψε την πρόταση, με την αιτιολογία ότι ο χώρος είναι ιερός.Έξαλλη πρέπει να είναι η Τάιρα, η οποία βρίσκεται από καιρό στο νησί, όπως σας είχαμε ξαναπεί στο star.gr, για τα γυρίσματα του 17ου κύκλου, που θα προβληθεί τον Σεπτέμβριο.

Το μεγάλο πρόβλημα της αμερικάνικης παραγωγής είναι το γεγονός ότι ενώ κατέθεσαν αίτηση αδείας στις 30 Μαΐου, η απόφαση ελήφθη στις 21 Ιουνίου, την ημέρα που θα ξεκινούσαν τα γυρίσματα.

Η απόφαση έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Από την μία οι υποστηρικτές δηλώνουν ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται οι ιεροί χώροι για τέτοιου είδους event. Από την άλλη, υπάρχουν και αυτοί που υποστηρίζουν ότι το πρόγραμμα έχει υψηλή τηλεθέαση και στην κατάσταση που είναι τώρα η Ελλάδα, η διαφήμιση είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved