Ezel: Η Εϊσάν ανακοινώνει στον Τζενγκίζ την εγκυμοσύνη της
Media

Ezel: Η Εϊσάν ανακοινώνει στον Τζενγκίζ την εγκυμοσύνη της

Ο Εζέλ δέχεται την πρόταση του Τζενγκίζ να ανοίξει ένα ξενοδοχείο στην Κωνσταντινούπολη. Ο Εζέλ, είναι τώρα συνέταιρος με τον Αλί, τον Τζενγκίζ και την Εϊσάν, όπως ακριβώς το είχε σχεδιάσει.

Ο Εζέλ εκμυστηρεύεται τα πάντα στη Μελιχά. Όταν τους βλέπει τόσο κοντά ο μικρός του αδερφός, Μερίτ, του φαίνεται περίεργο.
Μαθαίνουμε ακόμα ότι ο Εζέλ επισκέπτονταν ένα ορφανό με το όνομα Ερέν, που είναι γιος του φύλακα ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από 12 χρόνια.
Ο Τζενγκίζ, η Εϊσάν και ο Αλί επισκέπτονται τον Σερντάρ στο σπίτι του κι εκείνος αφήνει υπονοούμενα στον Τζενγκίζ ότι δεν είναι ο πραγματικός πατέρας του Καν. Με ένα τεστ DNA ο Τζενγκίζ μαθαίνει ότι πράγματι ο Καν δεν είναι γιος του, αλλά το κρατάει μυστικό. Ο Τζενγκίζ επιμένει να κάνουν και δεύτερο παιδί, αλλά η Εϊσάν αρνείται.
Παράλληλα, με μια αναδρομή στο παρελθόν βλέπουμε τον Τζενγκίζ να ανακοινώνει στους γονείς του Ομέρ ότι ο γιος τους είναι δολοφόνος.
Η Εϊσάν είναι εγκυος και λέει στον Τζενγκίζ ότι το παιδί είναι δικό του. Ο Τζενγκίζ προσφέρει δουλειά στον Αλί κι εκείνος ερωτεύεται κεραυνοβόλα την Μπαχάρ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved