Ρούπερτ Μέρντοχ: Η πολυτάραχη οικογενειακή ζωή του μεγιστάνα των Media
Media

Ρούπερτ Μέρντοχ: Η πολυτάραχη οικογενειακή ζωή του μεγιστάνα των Media

Στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο μεγιστάνας του Τύπου, Ρούπερτ Μέρντοχ καθώς κατηγορείται ότι υπέκλεπτε, με τη συνεργασία αστυνομικών, τηλεφωνικά μηνύματα αστέρων, μελών της βασιλικής οικογένειας, οικογενειών στρατιωτών οι οποίοι σκοτώθηκαν σε ένοπλες συρράξεις και μιας απαχθείσας έφηβης που βρέθηκε αργότερα δολοφονημένη και τα χρησιμοποιούσε στα δημοσιεύματά της. Δεν είναι όμως μόνο η επαγγελματική του ζωή πολυτάραχη.


Μετά τον πρώτο πολύ σύντομο γάμο του με την αεροσυνοδό Πατρίσια Μπούκερ, με την οποία απέκτησε το πρώτο του παιδί, την Προύντενς, το 1999 ο Αυστραλός μεγιστάνας βρέθηκε και πάλι σε φάση διαζυγίου. Ύστερα από 31 χρόνια γάμου και την απόκτηση τριών παιδιών, της Ελίζαμπεθ, του Λάκλαν και του Τζέιμς, ο Ρούπερτ Μέρντοχ αποφάσισε να βάλει τέλος στην κοινή ζωή του με τη Σκωτσέζα δημοσιογράφο Άννα Μαρία Τορβ.

Και αφού την αποζημίωσε με περιουσιακά στοιχεία αξίας 1,2 δισεκατομμυρίου δολαρίων, τρεις εβδομάδες αργότερα ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την Κινέζα Γουέντι Ντενγκ, η οποία εργαζόταν στον όμιλό του. Εκείνος ήταν 68 χρόνων, εκείνη 30! Πάντως, όσοι στοιχημάτιζαν ότι ο γάμος τους δεν θα κρατούσε πολύ διαψεύστηκαν, αφού το ζευγάρι παραμένει μαζί μέχρι και σήμερα, ενώ έχει αποκτήσει και δύο παιδιά, τη δεκάχρονη Γκρέις και την εξάχρονη Κλόε.

Μιλώντας για τα παιδιά του Αυστραλού μεγιστάνα, εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο αυτοκράτορας των media, παρά το γεγονός ότι φημίζεται για άνθρωπος που απεχθάνεται την αριστοκρατία και υμνεί την αξιοκρατία, προωθεί απροκάλυπτα τα τρία από τα τέσσερα ενήλικα παιδιά του για τις θέσεις-κλειδιά στον κολοσσιαίο όμιλό του. Παρ' όλα αυτά, με εξαίρεση τον μικρότερο γιο του Τζέιμς, τα υπόλοιπα παιδιά του δεν φαίνεται να ποθούν μία θέση διαδοχής στην αυτοκρατορία του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved