Η Μαρία Αραμπατζή στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού
Media

Η Μαρία Αραμπατζή στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού

Επιτέλους κι ένας άνθρωπος που λέει τα πράγματα όπως είναι. Ο λόγος για τη Μαρία Αραμπατζή που καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή του Alter «Summer Live», υπερασπίστηκε τη Ναταλία Γερμανού και απάντησε στα ίσια σε έναν πανελίστα της εκπομπής, όταν αυτός χαρακτήρισε την πρώτη «πληκτική».

Ας τα πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Οι κάμερες είχαν πάει την Πέμπτη το βράδυ στο club που παίζει μουσική η Ναταλία. Εκεί λοιπόν οι δημοσιογράφοι την… έπιασαν παρέα με τον Μάριο Αθανασίου, με τον οποίο όλο το χειμώνα οι φήμες την θέλουν ζευγάρι.

Φυσικά οι δημοσιογράφοι αμέσως έτρεξαν να τη ρωτήσουν αν πρόκειται για την πρώτη τους επίσημη κοινή εμφάνιση, εκείνη όμως δεν θέλησε να απαντήσει και προτίμησε να πει ότι με τον ηθοποιό είναι πολύ καλοί φίλοι. Πρώτη μη ικανοποιητική απάντηση λοιπόν. Κρατήστε το…

Μετά οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν και για την… «κόντρα» του Νίνο με τον Αντώνη Βαρδή. Όμως η Ναταλία που ποτέ δεν σχολιάζει δηλώσεις τρίτων και δεν συμμετέχει σε κόντρες είπε το αυτονόητο. Ότι δηλαδή δεν μπορεί να σχολιάσει τις δηλώσεις του Αντώνη Βαρδή. Δεύτερη μη ικανοποιητική απάντηση.

Στο studio λοιπόν που ήταν καλεσμένη η Μαρία Αραμπατζή είπε ότι της φάνηκε πολύ ενδιαφέρον που η Ναταλία δεν πήρε θέση στη συγκεκριμένη κόντρα, ενώ στήριξε και τη στάση της στο να μη μιλάει για τα προσωπικά της.

«Μόνο σε εμένα δηλαδή όλα αυτά φάνηκαν πληκτικά», είπε τότε ένας από τους πανελίστες, για να πάρει την απάντηση που έπρεπε.

«Καμιά φορά είναι και πληκτικό το γεγονός ότι μπαίνουμε κι εμείς σε μια λογική του να ρωτάμε κάποια πράγματα, τα οποία ίσως και οι ίδιοι έχουν κουραστεί να απαντάνε. Σκέψου κι αυτό. Ότι καμιά φορά καλούνται οι άνθρωποι στους οποίους βάζουμε μπροστά ένα μικρόφωνο να απαντήσουν σε πράγματα που έχουν απαντήσει πάρα πολλές φορές, έχουν γραφτεί πάρα πολλές φορές , οπότε η λογική κι η επανάληψη αυτή καταντά και πληκτική», του απάντησε η Μαρία Αραμπατζή, αφήνοντάς τον κόκαλο. Να αγιάσει το στόμα της δηλαδή.

Αυτό μάλιστα θα πρέπει να σκέφτηκε και η ίδια η Ναταλία Γερμανού, αφού μετά την εκπομπή έσπευσε να γράψει στο Twitter της Μαρίας:

«Σ’ ευχαριστώ πολύ για σήμερα Μαράκι… Ξέρεις εσύ!!!», έγραψε όλο νόημα η Ναταλία, ενώ όταν η Μαρία της είπε ότι θα τα πούνε την Πέμπτη, η Ναταλία twittαρε:

«Μακάρι! Σου χρωστώ μεγάλο φιλί!». Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved