Σε εκκρεμότητα Καινούργιου-Χριστοδούλου στο «Δέστε τους»
Media

Σε εκκρεμότητα Καινούργιου-Χριστοδούλου στο «Δέστε τους»

Αρχίζουν να πέφτουν οι υπογραφές στον Alpha! Μετά από μια μακρά περίοδο σκέψης και περισυλλογής οι Γερμανοί αποφάσισαν να ξεκινήσουν τις ανανεώσεις συνεργασίας με τους παρουσιαστές τους.

Την αρχή έκαναν οι Νίκος Μουτσινάς και Μαρία Ηλιακή, που υπέγραψαν το συμβόλαιο τους για έναν ακόμα χρόνο με το κανάλι της Κάντζας. Ωστόσο, ερωτήματα δημιουργούνται για το πότε θα ανανεώσουν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νότης Χριστοδούλου, που συμπληρώνουν την τετράδα της απογευματινής εκπομπής «Δέστε τους».
Σύμφωνα με πληροφορίες καθημερινής εφημερίδας, οι ιθύνοντες του Alpha είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με τις αποδόσεις των Μουτσινά και Ηλιακή. Μάλιστα ο διευθύνων σύμβουλος του σταθμού, Κριστόφ Μάινους σε συνάντηση με δημοσιογράφους είχε εκφράσει την ικανοποίηση του για την απογευματινή ζώνη του καναλιού λέγοντας πως κατάφερε να σημειώσει υψηλά νούμερα τηλεθέασης και μάλιστα να πάει ιδιαίτερα καλά στα νεανικά κοινά. Έτσι οι δύο κεντρικοί παρουσιαστές του «Δέστε τους» ήταν οι πρώτοι που κλήθηκαν από τον Alpha προκείμενου να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για μια ακόμα τηλεοπτική περίοδο.
Κάτι οι τσακωμοί τους on air, κάτι ο δυναμικός και εκρηκτικός χαρακτήρας τους, κατάφεραν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού αλλά και των Γερμανών. Έτσι, ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιακή μπορούν περιχαρείς να κάνουν τις διακοπές τους και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους προκειμένου τον Σεπτέμβριο να είναι και πάλι ξανά τηλεοπτικά μαζί μας•
Την ίδια ώρα, σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νότης Χριστοδούλου, που περιμένουν και αυτοί να βρεθούν στα γραφεία των ιθυνόντων για να υπογράψουν. Μάλιστα, ερωτήματα δημιουργούνται για το πώς καλούνται οι δύο παρουσιαστές και όχι όλη η ομάδα της εκπομπής, μιας και οι αποδόσεις τους στον πίνακα της ΑGΒ ήταν ιδιαίτερα καλές. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μέσα στις επόμενες ημέρες θα κληθούν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Alpha και άλλοι παρουσιαστές του καναλιού, και ενδεχομένως σε αυτούς να βρίσκονται και τα ονόματα των Καινούργιου και Χριστοδούλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved