Πόπη Διαμαντάκου για Μπουλέ: «Το Dancing ήταν κουραστικό, θέλεις 2-3 χρόνια για να συνέλθεις»
Media

Πόπη Διαμαντάκου για Μπουλέ: «Το Dancing ήταν κουραστικό, θέλεις 2-3 χρόνια για να συνέλθεις»

Η Πόπη Διαμαντάκου μέσα από την στήλη της στα «ΝΕΑ» αναφέρθηκε στην άδεια που πήρε η Νάντια Μπουλέ από το «Elatte», και όχι μόνο.


Η τηλεκριτικός στη στήλη της «Φαινόμενα», έγραψε, τα παρακάτω:

«Ήταν κουραστική η χρονιά για όλους. Και η τηλεοπτική ακόμη περισσότερο. Ειδικώς ορισμένες ειδικότητες υπερέβαλλαν εαυτούς για να ανταποκριθούν... Σε αυτούς εντάσσεται και η Νάντια Μπουλέ που μπορεί να διαφημίστηκε ως παρουσιάστρια του «Elatte», να βάλθηκαν μέχρι κύκλο «χειροκροτητών» να της φτιάξουν για να έχει ενθουσιώδη είσοδο στην παρουσίαση, αλλά καλά καλά δεν συμπλήρωσε έναν μήνα στην παρουσίαση και έφυγε για διακοπές. Μια εβδομάδα μόνο. Τι ψυχή έχει! Καμιά. Αλλωστε τα καλοκαίρια που περνούν δεν ξαναγυρνούν. Και όπως είπε στο Star και ο συνεργάτης της Θανάσης Πάτρας που του ξημέρωσε να παρουσιάζει κατ' αποκλειστικότητα την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 - έστω και τη θερινή - «μερικοί κουράζονται περισσότερο από άλλους. Δεν θα τους βάλουμε και μετρητή της κούρασης»!Απλώς η καλοκουρδισμένη πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 δίνει την εντύπωση ότι έγινε ξαφνικά σκορποχώρι. Είναι αλήθεια ότι οι δραματικές εξελίξεις στην οικονομία και οι αλλεπάλληλες ανατροπές σχεδίων προσωπικών και επαγγελματικών έχουν ανατρέψει την καθημερινότητα και τους προγραμματισμούς πολλών. Στην τηλεόραση αναλογεί όμως να σκηνοθετεί την ψευδαίσθηση της σταθερότητας ακόμη και όταν το σύμπαν διαλύεται. Αυτός είναι ο σκοπός της, αυτός είναι και ο λόγος της λειτουργίας της. Η εξήγηση είναι απλή. Επειδή απευθύνεται στο μικροαστικό συντηρητικό κοινό και επειδή στόχος της είναι η κατανάλωση και αυτή υπάρχει μόνον όταν υπάρχει και το αίσθημα της ασφάλειας. Αυτά είναι το αλφαβητάρι της τηλεόρασης. Που φαίνεται βάλθηκε η εγχώρια να φτιάξει καινούργιο, δικό της, από την αρχή. Μπορούν να πηγαινοέρχονται στις θέσεις τους παρουσιαστές για παράδειγμα, επειδή έχουν ανάγκη σύντομες διακοπές - ή έχουν απλώς μπάρμπα στη Κορώνη; Οπως κι αν έχει το «Dancing with the stars» ήταν ένα πολύ κουραστικό πρόγραμμα. Μάλλον θα θες δυο τρία χρόνια διακοπές για να συνέλθεις.
Οι ακαταπόνητοι
Και σε αυτούς πώς να μην εντάξουμε τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, που μπορεί να μη συμμετείχε στο «Dancing with the stars», αλλά σε ένα θα λέγαμε «χορεύοντας με τους λύκους» ενημερωτικό ξεσάλωμα και συνεχίζει να παραμένει στις επάλξεις της ενημέρωσης. Εχοντας συμπληρώσει σχεδόν 12μηνο ακατάπαυστου καθημερινού ρεπορτάζ, χώρια το ξύπνημα αξημέρωτα τα Σαββατοκύριακα για την παρουσίαση τρίωρης εκπομπής, το οποίο συνεχίζει πλέον τις καθημερινές αντικαθιστώντας τους Καμπουράκη - Οικονομέα, στην αρχή με τον Δημήτρη Τάκη και πλέον μόνος του, ενώ το βράδυ κάνει και ένα πέρασμα από το δελτίο ειδήσεων. Η αλήθεια είναι ότι τέτοιες εποχές όποιος μένει πίσω κάνει και ένα σφουγγάρισμα φεύγοντας».








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved