Υποψήφιοι παρουσιαστές για το «Life Style» είναι οι…
Media

Υποψήφιοι παρουσιαστές για το «Life Style» είναι οι…

 

Όπως όλοι ξέρουμε η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Δέσποινα Καμπούρη αποφάσισε να αποχωρήσει από το Alter και την εκπομπή «Lifestyle»,για να ρίξει όλο το βάρος της στο παιδάκι της.

Μπορεί η εκπομπή να μην κάνει τα νούμερα που θέλουν στο κανάλι, ωστόσο η εκπομπή δίνει αρκετό υλικό στις άλλες εκπομπές του καναλιού(Πολύ μπλα μπλα,thats life,tvweekend),μέσα από τις αποκλειστικές συνεντεύξεις που προβάλλει. Έτσι το κανάλι του Μπουρναζίου αποφάσισε να δώσει το πράσινο φως στην εκπομπή. Το θέμα τώρα είναι ποιος ή ποια θα αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής. Στους διαδρόμους του καναλιού ακούγονται 3 ονόματα.

Τα οποία είναι τα εξής:
ο παλιός γνώριμος του «Lifestyle», Νίκος Παπαδάκης, ο οποίος έμεινε μια ολόκληρη τηλεοπτική σεζόν εκτός και τώρα σίγουρα θέλει να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα. Ένα άλλο όνομα, που ακούγεται είναι η δημοσιογράφος Ελένη Φωτοπούλου, η οποία πέρασε τις εξετάσεις στην παρουσίαση στο «Summer live» και θα μπορούσε να παρουσιάσει με επιτυχία την εκπομπή και να αφήσει το πάνελ του «Πολύ μπλα μπλα». Τέλος ακούγεται το όνομα της Πένης Αγοραστού, το φρέσκο κορίτσι που βλέπουμε καθημερινά στο πάνελ της εκπομπής «Summer live».Μέσα στις επόμενες μέρες θα γνωρίζουμε με σιγουριά ποιος θα παρουσιάσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν την εκπομπή «Lifestyle¨» στο Alter. Πηγή: tvnea

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved