Η ''Mενεξέ'' στην... Καραϊβική
Media

Η ''Mενεξέ'' στην... Καραϊβική

Μια πολύ ωραία εμπειρία που συνοδεύτηκε και από ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό ως πληρωμή είχε πριν από ένα χρόνο η Σεντέβ Αβτσί, καθώς η ηθοποιός παράλληλα με τα γυρίσματα της τελευταίας της τηλεοπτικής δουλειάς, γύρισε και μια σειρά πολύ εντυπωσιακών διαφημιστικών για πολύ γνωστή ιδιωτική τράπεζα της Τουρκίας.

Το θέμα όμως βρίσκεται στο που το γύρισε...Το σενάριο της διαφήμισης ήταν σαν μια μίνι ταινία αλά ''Πειρατές της Καραϊβικής'' με την Σεντέβ να έχει περίπου το ρόλο έχει στο φιλμ η Πενέλοπε Κρουζ.

Η τράπεζα λοιπόν, που το πρώτο της αρχικό σημαίνει ''θάλασσα'', πήγε τους πρωταγωνιστές του φιλμ σε ένα νησάκι της Καραϊβικής προκειμένου να κάνουν το γύρισμα του διαφημιστικού. Η υπόθεση ήθελε τους δύο ''πειρατές'' να είναι ερωτευμένοι με την ηρωίδα που υποδύθηκε η Αβτσί και όταν αναζητούν μια τράπεζα για βάλουν τα χρήματά που έχουν...κλέψει κατά καιρούς, εκείνη τους υποδεικνύει το υποκατάστημα της συγκεκριμένης τράπεζας, η οποία βρίσκεται παντού ακόμα και σε ένα ερημικό νησί.

Τα γυρίσματα κράτησαν τρεις ημέρες, κάτω από τον καυτό ήλιο αλλά κανείς από τους πρωταγωνιστές δεν διαμαρτυρήθηκε καθώς συνδύασαν μίνι διακοπές με δουλειά. Η Σεντέβ ζήτησε και πήρε από τους παραγωγούς της σειράς ολιγοήμερη άδεια και επέστρεψε με ένα διαφημιστικό στο βιογραφικό της που πολλές ηθοποιοί θα ζήλευαν. Σε συνέντευξη που έδωσε αμέσως μετά τα γυρίσματα, τόνισε πόσο τυχερή ήταν που έπαιξε στη διαφήμιση ενώ την περιέγραψε, παρά την κούραση και τα γυρίσματα κάτω από τον ήλιο, ως μια μοναδική εμπειρία.

Το διαφημιστικό ξεκίνησε να παίζει στην τούρκικη τηλεόραση από τον περασμένο Σεπτέμβρη και ομολογουμένως είναι από τα πιο εντυπωσιακά που έχουν δει οι τηλεθεατές στη γείτονα. Τουλάχιστον θυμίζει αρκετά καλοκαίρι...πηγή:tvzapping

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved