Πολλά τα σενάρια για το μέλλον της Χριστίνας Λαμπίρη
Media

Πολλά τα σενάρια για το μέλλον της Χριστίνας Λαμπίρη

Σήριαλ έχει γίνει η παρουσίαση τόσο του «Super Star» όσο και το τηλεοπτικό μέλλον της Χριστίνας Λαμπίρη. Αν και η παρουσιάστρια βρίσκεται σε καλοκαιρινή άδεια και δεν έχει έρθει σε επικοινωνία με τους ιθύνοντες του καναλιού οι φήμες εδώ και περίπου ένα μήνα οργιάζουν.

Αφορμή για όλα όσα ακούγονται στάθηκε η δήλωση – κατά το παρελθόν - της παρουσιάστριας ότι έχει κουραστεί με την εν λόγω εκπομπή και ότι θα ήθελε την επόμενη σεζόν να κάνει κάτι άλλο, ακόμη και να μείνει πίσω από τις κάμερες. Τα σενάρια, λοιπόν, πολλά. Θα αναλάβει διοικητική θέση στο κανάλι της Κηφισιάς; Θα μείνει πίσω από τις κάμερες στην «εκπομπή της»; Θα την αντικαταστήσει η Νικολέτα Ράλλη (σ.σ. ηθοποιός και πρώην εστεμμένη στα καλλιστεία) η οποία μάλιστα σύμφωνα με φήμες έχει ήδη υπογράψει με το Star; Ή όλα αυτά υπόκεινται στην τηλεοπτική παραφιλολογία του καλοκαιριού λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική χρονιά;

Κάποιες από τις απαντήσεις θα δοθούν σίγουρα από την αρχή της επόμενης εβδομάδας δεδομένου ότι η Χριστίνα Λαμπίρη τη Δευτέρα επιστρέφει ξανά στη βάση της. Το μόνο σίγουρο είναι πως το κανάλι θέλει και φέτος να δώσει μια νότα ανανέωσης και φρεσκάδας στην μεσημεριανή του ζώνη επιλέγοντας νέο κόσμο γεμάτο ζωντάνια γι’ αυτό και τα casting για το πάνελ έχουν ξεκινήσει. Το μόνο όνομα που ακούγεται έντονα το οποίο και έχει εμπειρία πολλών χρόνων είναι εκείνο του Στάθη Παπούλια. Στο τραπέζι των συζητήσεων, όμως, έχει πέσει και το όνομα του Γιάννη Σπαλιάρα. Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής βρίσκεται στη θέση της και έχει ξεκινήσει πυρετώδης προετοιμασίας χωρίς να έχει ενημερωθεί για καμία αλλαγή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved