H «γενιά» καίει τα σενάρια
Media

H «γενιά» καίει τα σενάρια

Ανάμεσα στις πιο πρωτότυπες προτάσεις της σεζόν που έρχεται θα είναι η εκπομπή στάντ απ κομεντί «Κάψτε το σενάριο», που ετοιμάζει ο Λάμπρος Φισφής για το μεγάλο κανάλι.

«Πρωταγωνιστές» της εκπομπής, τέσσερις ηθοποιοί, οι οποίοι θα παίζουν, θα τραγουδούν, θα σατιρίζουν τα κακώς κείμενα της επικαιρότητας αλλά και θα ...κυμβαλίζουν ό,τι ενοχλεί ή ξενίζει. Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου –τους γνωρίσαμε από τη «γενιά»- αλλά και οι «νεοσσοί» Ζήσης Ρούμπος και Γιώργος Βαγιάτας αναλαμβάνουν αυτή τη δύσκολη όσο και ιδιαίτερη...αποστολή γέλιου !

Ο Λάμπρος Φισφής, που ξεχώρισε πέρυσι με τη ‘’Γενιά των 592 Ευρώ, έρχεται τώρα στο σταθμό με μια καινούρια πρόταση την οποία –καλώς εχόντων των πραγμάτων- θα δούμε μέσα στους επόμενους μήνες από το Μεγάλο κανάλι : Ένα σόου πέντε ατόμων, ενός παρουσιαστή που θα «δίνει τα ερεθίσματα» για να ξεκινήσει η εκπομπή και τεσσάρων ηθοποιών που θα βρίσκονται στην ίδια σκηνή, καθισμένοι σε ισάριθμες καρέκλες χωρίς κανένα περιττό σκηνικό και θα προσπαθούν μέσα από θεατρικά παιχνίδια και ιδιόμορφα αυτοσχέδια σκετσάκια να «σατιρίσουν» την καθημερινότητά μας. Η ιδέα μας έρχεται από τη Μεγάλη Βρετανία, όπου το σόου «Whose line is it anyway» (μετάφραση : Ποιός κάνει αυτό το ρόλο τέλος πάντων) ; σημειώνει από τη στιγμή της έναρξης του το 1998 έως και σήμερα, μεγάλη επιτυχία ενώ λίγα χρόνια αργότερα το σόου υιοθέτησαν και οι αμερικανοί.

Η σκέψη, πάντως για την ελληνική εκδοχή, υπήρχε από τον περασμένο Μάιο, λίγο μετά από το τέλος της «Γενιάς των 592 Ευρώ» και η πρόταση βρήκε αμέσως σύμφωνους τους ήδη συνεργάτες του Φισφή, την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και τον Δημήτρη Μακαλιά. Ενα ακόμα συν στην ιδέα που θα υλοποιηθεί σύντομα από το κανάλι είναι ότι ο Φισφής ξεκίνησε την καριέρα του από την σταντ απ κομεντί οπότε τα στελέχη του Mega θεωρούν ότι θα βαδίσουν καταρχήν σε σταθερές κωμικές βάσεις... Πηγή: tvzapping

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved