Πιάνει τις κουτάλες ο Ιωσήφ Μαρινάκης
Media

Πιάνει τις κουτάλες ο Ιωσήφ Μαρινάκης

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης από το Σεπτέμβριο θα μας καλημερίζει με μια κουτάλα στο χέρι από τη συχνότητα του Star channel. Η Ντίνα Νικολάου ανανέωσε το συμβόλαιο συνεργασίας με το κανάλι της Κηφισιάς και τη θέση του Θανάση Πάτρα στην εκπομπή μαγειρικής «Νηστικοί Πράκτορες» θα πάρει ο γνωστός ηθοποιός.


Μάλιστα, ο Ιωσήφ Μαρινάκης έγραψε χθες στο Twitter του: «Ετοιμαστείτε… τελικά το χειμώνα, θα φάμε, θα πιούμε, και…. «νηστικοί» θα κοιμηθούμε… στο Star!»

Ο γοητευτικός ηθοποιός είναι γνωστός για την αγάπη του στη μαγειρική, διαθέτει και πτυχίο Σχολής Μαγειρικής. Μαζί με τη βραβευμένη Ντίνα Νικολάου υπόσχονται να δώσουν γεύση στη ζωή μας. Μαγειρεύουν οικονομικά, υγιεινά και εύκολα πιάτα που θέλουν λίγο χρόνο και πολύ μεράκι. Συνταγές από διαφορετικές γωνιές του πλανήτη, αλλά και ελληνικές παραδοσιακές. Η εκπομπή ταξιδεύει στην Ελλάδα και συναντά νοικοκυρές στην κουζίνα τους.

Οι φανατικές θαυμάστριες του Ιωσήφ Μαρινάκη θα τον βλέπουν κάθε πρωί από την τηλεόραση του Star, αλλά και στο θέατρο «Γκλόρια», όπου θα συμπρωταγωνιστεί με τους Παύλο Κοντογιαννίδη και Χριστίνα Αλεξανιάν στο κλασικό έργο του Αλέκου Σακελλάριου «Θα σε κάνω βασίλισσα» σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου. (Οι παραστάσεις είναι αφιερωμένες στη μνήμη του Θανάση Βέγγου, που πρωταγωνιστούσε το 1964 στην ομότιτλη ταινία).

Οι «Νηστικοί Πράκτορες» θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 12/9 στις 10:15 και θα προβάλλονται Δευτέρα έως Παρασκευή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved