«Καίνε το σενάριο» στο… Mega
Media

«Καίνε το σενάριο» στο… Mega

Ανάμεσα στις πιο πρωτότυπες προτάσεις της σεζόν που έρχεται θα είναι η εκπομπή stand up comedy, «Κάψτε το σενάριο», που ετοιμάζει ο Λάμπρος Φισφής για το μεγάλο κανάλι.

Πρωταγωνιστές της εκπομπής, τέσσερις ηθοποιοί, οι οποίοι θα παίζουν, θα τραγουδούν, θα σατιρίζουν τα κακώς κείμενα της επικαιρότητας αλλά και θα …κανιβαλίζουν ό,τι ενοχλεί ή ξενίζει. Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου –τους γνωρίσαμε από τη ‘’γενιά’’- αλλά και οι Ζήσης Ρούμπος και Γιώργος Βαγιάτας αναλαμβάνουν αυτή τη δύσκολη όσο και ιδιαίτερη… αποστολή γέλιου !
Ενα σόου πέντε ατόμων, ενός παρουσιαστή που θα «δίνει τα ερεθίσματα» για να ξεκινήσει η εκπομπή και τεσσάρων ηθοποιών που θα βρίσκονται στην ίδια σκηνή, καθισμένοι σε ισάριθμες καρέκλες χωρίς κανένα περιττό σκηνικό και θα προσπαθούν μέσα από θεατρικά παιχνίδια και ιδιόμορφα αυτοσχέδια σκετσάκια να σατιρίσουν την καθημερινότητά μας. Η ιδέα μας έρχεται από τη Μεγάλη Βρετανία, όπου το σόου «Whose line is it anyway» (μετάφραση : Ποιός κάνει αυτό το ρόλο τέλος πάντων) ; σημειώνει από τη στιγμή της έναρξης του το 1998 έως και σήμερα, μεγάλη επιτυχία ενώ λίγα χρόνια αργότερα το σόου υιοθέτησαν και οι αμερικανοί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved