Επιστρέφουν στην tv Αμυράς-Τσιτσιμπίκου
Media

Επιστρέφουν στην tv Αμυράς-Τσιτσιμπίκου

Ο Γιώργος Αμυράς και η Ρένια Τσιτσιμπίκου θα μας καλησπερίζουν και τη νέα τηλεοπτική χρονιά από τη συχνότητα της κρατικής τηλεόρασης. Διαβάστε το επίσημο δελτίο τύπου του σταθμού παρακάτω.




Δείτε το Δελτίο Τύπου


Φρέσκο, με νέες ιδέες, καινούργιες θεματικές ενότητες και πάντα με τη βοήθεια της νέας τεχνολογίας, το «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» συνεχίζει από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου τις ζωντανές του μεταδόσεις στη συχνότητα της ΝΕΤ από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 13:00.
Η αγαπημένη ταξιδιωτική εκπομπή ενημερώνει, παρουσιάζει τις ομορφιές της πατρίδας μας, προβάλει γνωστούς και άγνωστους προορισμούς και προσκαλεί τον τηλεθεατή σε ένα τηλεοπτικό ταξίδι σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Με τη χρήση νέων τεχνολογιών (ζωντανή μετάδοση εικόνας μέσω Internet και κινητών 3G από διάφορα μέρη της Ελλάδας) και με τη βοήθεια τρισδιάστατων δορυφορικών χαρτών, ο Γιώργος Αμυράς, η Ρένια Τσιτσιμπίκου και όλη η δημιουργική ομάδα της εκπομπής, μεταδίδει εικόνες και ανά πάσα στιγμή δίνει ακριβείς πληροφορίες για τον εκάστοτε προορισμό. Οι ρεπόρτερ της εκπομπής «οργώνουν» τη χώρα, από άκρη σε άκρη και ανακαλύπτουν τις ιδιαίτερες και γραφικές γωνιές κάθε τόπου. Οι τοπικοί θρύλοι ζωντανεύουν μέσα από τις αφηγήσεις των ντόπιων, ενώ οι εμπεριστατωμένες θέσεις των ειδικών της τουριστικής αγοράς, δίνουν στον τηλεθεατή τη δυνατότητα για πολύπλευρη ενημέρωση.

Και φέτος το «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» εστιάζει σε όλες τις
μορφές τουρισμού, από τον πολιτιστικό, τον αθλητικό, τον θαλάσσιο, έως τον προσκυνηματικό, τον γαστρονομικό, τον οινικό κτλ. Παράλληλα, δίνει έμφαση στην τουριστική αγορά, στους επαγγελματίες του χώρου, στον επαγγελματικό προσανατολισμό, στο διεθνή ανταγωνισμό, ενώ το … «τουριστικό γραφείο» της εκπομπής προτείνει στους τηλεθεατές οικονομικές και προσιτές εξορμήσεις!
Τοπικοί φορείς, ομάδες, εκπρόσωποι συλλόγων και εθελοντικών οργανώσεων, επώνυμοι άνθρωποι της τέχνης και του πολιτισμού, συμμετέχουν με τον δικό τους τρόπο στην εκπομπή, ενώ άρωμα Ελλάδας δίνουν τα γαστριμαργικά προϊόντα κάθε τόπου.

Ένα ακόμα βασικό στοιχείο της εκπομπής, είναι η συμμετοχή των τηλεθεατών μέσω facebook, twitter και της ιστοσελίδας της εκπομπής, που συμπληρώνουν τη διαδραστική σχέση και επικοινωνία που γινόταν όλα αυτά τα χρόνια μέσω sms.

Οι τηλεφωνικοί διαγωνισμοί και οι καθημερινές κληρώσεις δώρων κάνουν ακόμα πιο ευχάριστο το τηλεοπτικό ταξίδι με την εκπομπή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved