Video: Το «καρφί» του Αρναούτογλου για την Μενεγάκη
Media

Video: Το «καρφί» του Αρναούτογλου για την Μενεγάκη

Την ενόχληση του αλλά και τις… σποντίτσες του πέταξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής, φανερά πειραγμένος από τα πρόσφατα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει σχέση με ξανθιά αιθέρια ύπαρξη με την οποία εθεάθη στην Αντίπαρο, αποκάλυψε ότι οι δυο τους είναι μόνο φίλοι και τίποτ΄άλλο.

«Πιο πολύ με ενοχλεί που βγάλανε φίλη δικιά μου ότι ήτανε κοπέλα μου. Μια φίλη που ήμασταν εδώ στην Αντίπαρο και την έβγαλαν για κοπέλα μου. Δηλαδή εκθέτουν στα καλά καθούμενα κόσμο και αυτό είναι πολύ άδικο και ειδικά κάποιες κυρίες που δεν έχουν δώσει δικαίωμα ποτέ. Που δεν έχουν καμία σχέση με την τηλεόραση και με τη δική μας τη δουλειά».

Πρόσθεσε μάλιστα όλο νόημα ότι «τίποτα δεν ισχύει απ΄όλ΄αυτά. Αυτό που ισχύει δεν το ξέρουνε. Είμαι πάρα πολύ καλά αλλά ας μην το συζητήσουμε αυτό τώρα», επιβεβαιώνοντας εμμέσως πλην σαφώς πως είναι ερωτευμένος!

Φυσικά, στην συνέντευξη του δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την άλλοτε μεγάλη ανταγωνίστρια του στην πρωινή ζώνη, που δεν είναι άλλη από την Ελένη Μενεγάκη: «Η Ελένη θα ξαναπροσπαθήσει να κερδίσει τα ηνία όπως κάνει πάντα. Είναι χρόνια επαγγελματίας και πολύ καλή. Εγώ με την Ελένη έζησα και νίκες και ήττες. Δηλαδή θυμάμαι δυο φορές κέρδισα τρεις φορές έχασα, δεν θυμάμαι τώρα...»

Δεν παρέλειψε μάλιστα να δώσει την ψήφο εμπιστοσύνης του στο Μega και τους Σκορδολιαγκαίους:

«Ξέρω ότι κάθε φορά η Ελένη προσπαθεί ν΄ανανεωθεί αλλά ξέρω και τι σημαίνει Mega. Ξέρω δηλαδή τη δύναμη του Μega και τι σημαίνει να υπάρχει ένα τέτοιο κανάλι και μια τέτοια ομάδα. Και ξέρω και τα παιδιά από πέρυσι που έχουν δώσει ωραίο δείγμα. Οπότε έχω εμπιστοσύνη».

Όσο για το αν έχει ανανεώσει το δικό του συμβόλαιο; Η απάντηση είναι θετική: «Έχω ανανεώσει το συμβόλαιο μου αλλά με πάρα πολύ μεγάλη μείωση και το αντιλαμβάνομαι αυτό και το καταλαβαίνω και δεν το συζητάμε και καθόλου». Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved