Γιώργος Λιάγκας: «Η Φαίη είχε πράγματι μία υπερβολή στην αρχή με το μωρό»
Media

Γιώργος Λιάγκας: «Η Φαίη είχε πράγματι μία υπερβολή στην αρχή με το μωρό»

Την συνέντευξη της Φαίης Σκορδά, η οποία μίλησε σε γνωστό μηνιαίο για την πρώτη περίοδο μετά την γέννα της σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή.

Η παρουσιάστρια μίλησε στο «Life and Style» για τον πρώτο καιρό μετά την γέννηση του γιου της, λέγοντας ότι για εκείνη υπήρχε μόνον το μωρό, ενώ είχε βάλει σε δεύτερη μοίρα τον σύζυγό της και την μητέρα της που προσπαθούσαν να την βοηθήσουν. «Ίσως να πέρασα αυτό που λένε επιλόχειο κατάθλιψη», είπε χαρακτηριστικά.

«Η Φαίη είχε πράγματι μία υπερβολή με το μωρό στην αρχή. Και πιστεύω ότι αν δεν είχα πάθει την ζημιά που έπαθα με την δική μου υγεία, δεν ξέρω πώς θα είχε εξελιχθεί αυτό το θέμα. Για αρκετό καιρό μετά ήμουν στο σπίτι και χρειαζόμουν βοήθεια γιατί είχα μια τομή-πληγή, που κάποιος αναγκαστικά έπρεπε να μου την αλλάζει», ανέφερε ο παρουσιαστής στην παρτενέρ του Ελεάννα Τρυφίδου, η οποία αναρωτήθηκε: «Μήπως όμως αυτό που σου συνέβη ήταν ένας καλός συναγερμός για όλη αυτή την κατάσταση;»

«Δεν το ξέρω αυτό, αλλά εάν ίσχυε, καλύτερα να είχε και μια κόρνα…» κατέληξε εκείνος, χαρακτηρίζοντας τα όσα είπε η Φαίη αν μη τι άλλο αληθινά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved