Άννα Λιβαθυνού: Φωτογραφίζεται στα λευκά και μιλά για τον έρωτα!
Media

Άννα Λιβαθυνού: Φωτογραφίζεται στα λευκά και μιλά για τον έρωτα!

Η Άννα Λιβαθυνού φωτογραφήθηκε στα λευκά και μίλησε για την εκπομπή “TV Weekend” που παρουσίασε στο Alter, τον έρωτα και τις σχέσεις!



“»Ως παρουσιάστρια έχω τη μεγαλύτερη ευθύνη για το εάν πάει καλά ή όχι η εκπομπή. Μοιραία είμαι το πρώτο βιολί μιας ορχήστρας, η οποία, όσον αφορά το “TV Weekend” αποτελείται από ικανότατους... “μουσικούς”. Φέτος ήταν μια μοναδική εμπειρία για 'μένα και προσπάθησα για το καλύτερο. Χάρηκα που ο κόσμος αντάμειψε τη δουλειά μας», δήλωσε η παρουσιάστρια στο περιοδικό “Celebrity”.
Όσον αφορά το Alter και την κρίση που επικρατεί στο χώρο είπε χαρακτηριστικά: «Η οικονομική κρίση έχει πλήξει τον κλάδο μας. Η κατάσταση στο Alter είναι γνωστή. Περάσαμε δύσκολα, ιδίως το διάστημα που δεν έβγαιναν ζωντανά εκπομπές. Τώρα ευελπιστούμε ότι όλα θα πάνε καλά». Όσο δε για τον ιδανικό σύντροφο, η Άννα δήλωσε: «Το ιδανικό στον έρωτα είναι να μπορείς να τον “παντρεύεις” με την καθημερινότητα. Να εργάζεσαι όλη μέρα, αλλά το βράδυ όταν μπορείς να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου, έστω και για πέντε λεπτά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved