«Τα πήρε» ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στο Elatte!
Media

«Τα πήρε» ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στο Elatte!

Καλεσμένος στην εκπομπή Elatte ήταν σήμερα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με αφορμή επιστολή που έστειλε στον πρωθυπουργό με την οποία του ζητούσε στην ουσία να μην πάει στη Θεσσαλονίκη.




Πρωί πρωί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δεν τα έβαλε μόνο με την κυβέρνηση… αλλά και με τους παρουσιαστές, καθώς όπως έλεγε και ξανάλεγε δεν τον αφήνουν να μιλήσει. Όταν μάλιστα τον διέκοψαν για να περάσουν σε διαφημιστικό διάλειμμα; Ποιος είδε τον Ψωμιάδη και δεν τον φοβήθηκε!

«Ακόμα δεν αρχίσαμε ρε παιδιά. Κάθε δέκα λεπτά διαφημίσεις θα κάνουμε;», είπε εκνευρισμένος, αλλά κρατήθηκε και επέστρεψε δριμύτερος μετά το διάλειμμα.

Επιστρέφουν από τις διαφημίσεις και ο Ψωμιάδης άρχισε να τα χώνει στην κυβέρνηση. Κι εκεί ήταν που τον διέκοψε πάλι ο Θανάσης Πάτρας. «Άσε με να μιλήσω, μα δε με αφήνεις να μιλήσω. Από τη στιγμή που βγήκαμε στον αέρα δεν μ’ αφήνεις να μιλήσω. Κάνεις διάλειμμα… ε, πρέπει να μιλήσω», είπε κατακόκκινος ο περιφεριάρχης, αλλά εκεί που "τα πήρε" ήταν όταν ο Πάτρας του είπε ότι έχει ευθύνες για την τωρινή κατάσταση της χώρας και η κυβέρνηση Καραμανλή και ότι η αντιπολίτευση δεν κάνει τίποτα.

«Εσείς έχετε πρόβλημα με την αντιπολίτευση; Δε μου λες Θανασάκη μου, εσύ επειδή πέρασες την εφηβική ηλικία, μπιμπικιάζεις όταν μιλάς για τον Ψωμιάδη, για τον Σαμαρά; Μπιμπικιάζετε; Το πρόβλημα είναι η κυβέρνηση και όχι η αντιπολίτευση», είπε και δεν σταμάτησε! Τα σκάγια πήραν στην συνέχεια και τους υπόλοιπους:

«Αχ δεν μ’ αφήνετε να μιλήσω. Εσύ Νάντιά μου πέρασες ωραίο καλοκαίρι, πέρασες 20 μέρες ωραίο καλοκαίρι, εμείς ήμασταν εδώ. Έκανες το χρώμα σου του ωραίο, ομόρφυνες πιο πολύ, άσε να μιλήσουμε κι εμείς λιγάκι», είπε στη Νάντια Μπουλέ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved