Ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια έδωσε συνέντευξη από... την τουαλέτα;
Media

Ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια έδωσε συνέντευξη από... την τουαλέτα;

Επώνυμους να ανοίγουν το σπίτι τους και να δίνουν συνεντεύξεις έχουμε δει. Να δίνουν συνέντευξη από καφετέρια, εστιατόριο ή studio έχουμε δει... Αλλά κάποια παρουσιάστρια πρωτοτύπησε… έδωσε συνέντευξη μέσα από την τουαλέτα!

Πρωταγωνίστρια του ανατρεπτικού περιστατικού είναι η Λυδία Παπαϊωάννου, η οποία αποκάλυψε το πού βρισκόταν χωρίς φόβο και πάθος! Η Λυδία μιλούσε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Μαρίας Μπακετώρου στο «Τηλεάστυ». Παλιές γνώριμες από το «Just The 2 Of Us», όπου η πρώτη ήταν κριτής και η δεύτερη διαγωνιζόμενη, οι δύο γυναίκες είπαν τα νέα τους, εστιάζοντας στα επαγγελματικά.

Σε κάποια φάση η Μαρία δεν άκουγε καλά την Λυδία, σύμφωνα με το star, οπότε έσπευσε να ρίξει το φταίξιμο στην τηλεφωνική γραμμή που δεν ήταν καλή. Εκεί όμως ήρθε η «κεραμίδα»: Η Λυδία αποκάλυψε ότι είχε χωθεί στην... τουαλέτα για να δώσει την συνέντευξη!

Μην πάει το μυαλό σας σε τίποτα περίεργο - απλά η παρουσιάστρια ήθελε ησυχία για να μιλήσει και γύρω της είχε πολύ κόσμο... Άγνωστο, πάντως, παραμένει αν στο τέλος της τηλεφωνικής συνέντευξης η Λυδία... τράβηξε το καζανάκι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved