Απίστευτη φάρσα της Ελληνοφρένειας στο υπουργείο Παιδείας!
Media

Απίστευτη φάρσα της Ελληνοφρένειας στο υπουργείο Παιδείας!

Μια απίστευτη φάρσα ετοίμασε η ομάδα της Ελληνοφρένειας στο υπουργείο Παιδείας. Ο γνωστός Αποστόλης πήρε και πάλι το τηλέφωνο και άρχισε να… «πυροβολεί» αδιακρίτως με το καυστικό του χιούμορ.


Υποδυόμενος λοιπόν έναν δάσκαλο, πήρε ανήσυχος το υπουργείο για να καταγγείλει πως στο σχολείο που διδάσκει αντί για dvd με τη σχολική ύλη έφτασαν, τα… άλλα, τα γνωστά dvd, τα ροζ!


«Έγινε κάτι το αποτρόπαιο», είπε ο Αποστόλης μόλις σήκωσαν το τηλέφωνο από το γραφείο της υπουργού. «Έγινε ένα λάθος ασύλληπτο. Ανοίξαμε τις κούτες με τα dvd και είναι δυο τρία dvd που είναι τσόντες! Τηλεφωνώ να προλάβω τον διευθυντή γιατί είναι έξαλλος. Απειλεί να φωνάξει τα κανάλια», συνέχισε.

Και φυσικά οι υπάλληλοι από το γραφείο της υπουργού τσίμπησαν και στο τηλέφωνο βγήκε μία άλλη κυρία περισσότερο αρμόδια μάλλον να χειριστεί το θέμα. Ο διάλογος που ακολούθησε είναι απολαυστικός.

Τι για dvd με τίτλους «Κολασμένες Καλόγριες 1», «Δρ. Π. Ούτσας», «Μονή Καπέλο» και τι δεν σκέφτηκε να πει ο Αποστόλης, ανεβάζοντας την πίεση της κυρίας, η οποία έβγαλε το συμπέρασμα και μίλησε για… σαμποτάζ!

Όταν μάλιστα ο Αποστόλης της είπε ότι ο διευθυντής, που είναι δεξιός, απειλεί να φωνάξει τα κανάλια, εκείνη του ζήτησε να τον απειλήσει ότι θα έχει κυρώσεις αν κάνει κάτι τέτοιο!

Οι διάλογοι είναι απολαυστικότατοι, ενώ σίγουρα θα σκάσετε στα γέλια από την αντίδραση των υπαλλήλων του υπουργείου. Πηγή: star

Ακούστε τη φάρσα, έτσι για να σκάσει λίγο το χειλάκι σας.








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved