Δείτε πώς είναι σήμερα η παρουσιάστρια που είχε πέσει θύμα επίθεσης με οξύ
Media

Δείτε πώς είναι σήμερα η παρουσιάστρια που είχε πέσει θύμα επίθεσης με οξύ

Άξια συγχαρητηρίων είναι η 27χρονη παρουσιάστρια Katie Piper, που η ιστορία της το 2008, συγκλόνισε τον κόσμο.

Η 24χρονη τότε Katie, είχε δεχθεί επίθεση με οξύ στο πρόσωπο, από τον μόλις δυο εβδομάδων σύντροφο της, ο οποίος αφού πρώτα την είχε μαχαιρώσει με αποτέλεσμα η Katie να νοσηλευτεί δυο εβδομάδες στο νοσοκομείο, στη συνέχεια έβαλε ένα άτομο να της πετάξει οξύ στο πρόσωπο!

Μετά την επίθεση, υπέφερε από εγκαύματα τρίτου βαθμού, έχασε τις βλεφαρίδες της, μισό από το αριστερό της αυτί και το μεγαλύτερο μέρος της μύτης της. Οι γιατροί τότε μιλούσαν για την χειρότερη παραμόρφωση που είχαν δει στην καριέρα τους.

Τρία ολόκληρα χρόνια συνεχών επεμβάσεων και προσπαθειών χρειάστηκε η 24χρονη παρουσιάστρια προκειμένου να επανέλθει στην αρχική της κατάσταση.

Και τα κατάφερε. Eμφανώς αλλαγμένη και καστανή πλέον, η Katie εμφανίστηκε στα "TV Choice Awards". Η 24χρονη παρουσιάστρια, αισιόδοξη για τη ζωή, αποκάλυψε πως υπέγραψε διετές συμβόλαιο με το "Channel Four", ενώ θα κυκλοφορήσει και τη δική της σειρά make-up για καμουφλάζ.

Παράλληλα, η νεαρή Κatie έχει ιδρύσει και ένα ίδρυμα στήριξης ατόμων με παραμορφώσεις, στο οποίο έχει αναλάβει ενεργό ρόλο. Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved