Γιατί η Βάνα Μπάρμπα τα... έσπασε με τον Εζέλ και τον Ονούρ;
Media

Γιατί η Βάνα Μπάρμπα τα... έσπασε με τον Εζέλ και τον Ονούρ;

Η Βάνα Μπάρμπα είχε έρθει σε συνεννόηση με Τούρκους παραγωγούς για τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ που θα παρουσίαζε με τον Κενάν Ιμιρζαλίογλου (Εζέλ), τον Χαλίτ Εργκέντς (Ονούρ)και τον Σεντέφ Αβτσι γνωστούς στη χώρα μας από τις τουρκικές σειρές.

Μάλιστα, η ηθοποιός συναντήθηκε μαζί τους για να υπογράψουν και για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελε η Βάνα και η συνεργασία χάλασε λόγω της έλλειψης ενδιαφέροντος από ελληνικής πλευράς για να συμμετάσχει στη φιλόδοξη παραγωγή!

Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας δεν βρέθηκαν Έλληνες παραγωγοί για να συνεργαστούν με τους γείτονες και η Ελληνίδα ηθοποιός "δεν θέλει με κανέναν τρόπο να γίνει αυτό το ντοκιμαντέρ μόνο με Τούρκους παραγωγούς. Μολονότι, όπως τη διαβεβαίωσαν οι Τούρκοι παραγωγοί, σκοπός της δουλειάς είναι να προβληθούν οι ξεχωριστές ομορφιές και των δύο πλευρών του Αιγαίου, εκείνη επιμένει ότι πρέπει να υπάρχουν και Έλληνες παραγωγοί για να μπορεί να ελέγχεται τι θα βγει και από ελληνικής πλευράς", δηλώνει στην εφημερίδα άνθρωπος τους στενού της περιβάλλοντος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved