Σε δημιουργικό πυρετό!
Media

Σε δημιουργικό πυρετό!

Αυτοί που περιμένουν ίσως πιο πολύ από όλους τους εμπλεκόμενους με το «Just» τον δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δούκισσα Νομικού.

Οι δύο τους θέλουν πάρα πολύ να μπουν ξανά στη διαδικασία προετοιμασίας του παιχνιδιού και της παρουσίασης του που τους χάρισε τόσο όμορφες στιγμές πέρυσι. Εξάλλου ήταν οι πρώτοι που έσπευσαν να εξασφαλίσουν με δυνατό συμβόλαιο οι του καναλιού για να τους έχουν στη δυνατή ομάδα της εκπομπής και φέτος προτού προλάβουν να κλείσουν κάτι άλλο που θα τους δέσμευε...

Στην ουσία, όμως, θα είναι οι τελευταίοι που θα μπουν στη διαδικασία παραγωγής του γιατί πρώτα θα ξεκινήσουν οι πρόβες των μη τραγουδιστών και με τους επαγγελματίες τραγουδιστές και λίγο αργότερα θα μπουν οι ίδιοι για κάποιες -ελάχιστες πρώτες πρόβες στο ανανεωμένο πλατό που ετοιμάζεται για το φιλόδοξο σόου. Φυσικά και φέτος θα δούμε τον Γιώργο σε ιδιαίτερα «δίδυμα» με τους τραγουδιστές που θα λάβουν μέρος ενώ μάθαμε ότι και η Δούκισσα Νομικού μας επιφυλάσσει τις δικές της εκπλήξεις που θα μας ξαφνιάσουν ευχάριστα σε όλη τη διάρκεια του σόου στο Mega.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved