Μάθετε όλο το καστ του "Μπαμπαστρούμφ"
Media

Μάθετε όλο το καστ του "Μπαμπαστρούμφ"

Διαβάστε για όλους τους ηθοποιούς που αποτελούν το καστ της νέας πολυαναμενόμενης σειράς του Mega.


Μίμης-Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ο Μίμης είναι εκπαιδευτής πιλότος σε αερολέσχη και είναι συνεχώς σε αναζήτηση της τέλειας γυναίκας : Τη θέλει μοντέρνα αλλά και παραδοσιακή, όμορφη αλλά και νοικοκυρά. Οταν η παρέα τον απογοητεύει, εκείνος καταφέρνει να τη βρει στο πρόσωπο της Βανέσσας, που φαινομενικά συνδυάζει όλα όσα θέλει ο Μίμης. Νίνα-Γιούλικα Σκαφιδά : Επίσης εκπαιδεύτρια πιλότος, ένα αγοροκόριτσο, που στην ουσία έχει παραιτηθεί από το παιχνίδι των σχέσεων γιατί το βλέπει σαν κοινωνική σύμβαση...Στην πραγματικότητα όμως άλλος είναι ο λόγος που δεν θέλει να εμπλακεί σε αυτό το ερωτικό γαϊτανάκι : Είναι κρυφά ερωτευμένη με το Μίμη και αποφασίζει να δράσει όταν εκείνος δηλώνει γοητευμένος από τη Βανέσσα. Βανέσσα – Ντορέττα Παπαδημητρίου : Η ηρωίδα που θα υποδυθεί η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι η... ψυχολόγος της αερολέσχης και ήδη από το πρώτο επεισόδιο της σειράς θα τη δούμε να συνάπτει σχέση με το Μίμη... Είναι η τέλεια γυναίκα αλλά σύντομα θα αποδειχθεί ότι παγιδεύεται μέσα στην ίδια της την τελειότητα. Συλλέγει πορσελάνινες στρουμφίτες, τις οποίες...καταστρέφει επίτηδες τη Νίνα.
Φώτης – Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος : Ο πιο χαλαρός τύπος της παρέας, είναι ένας αιώνιος φοιτητής με το διδακτορικό του να βρίσκεται στην ίδια φάση που το άφησε όταν ξεκίνησε. Αρνείται πεισματικά να μεγαλώσει, όπως και να κάνει μια οποιαδήποτε δουλειά για να εξασφαλίσει τα προς το ζωήν για την επιβίωσή του και τα καθημερινά έξοδα. Οσο για το ποιος έχει αναλάβει αυτό το καθήκον; Παλιότερα οι γονείς του και στη συνέχεια η κοπέλα του Σοφία.
Σοφία -Κατερίνα Παπαδάκη : Η κοπέλα του Φώτη, η οποία σε αντίθεση με εκείνον είναι πολύ εργατική γιατί πρέπει να θρέψει δύο στόματα. Είναι πλέον μέλος της παρέας και υπομένει την αναβλητικότητα και τη χαλαρότητα του αγαπημένου της τόσο γιατί τον αγαπάει, όσο και γιατί θέλει πολύ να κάνει ένα παιδί μαζί του !Είναι ο άνθρωπος που έχει βρει το κουμπί του Φώτη και πιστεύει ότι κάποια στιγμή θα αλλάξει και τη θέση του θα πάρει ένας νορμάλ άνθρωπος.... Ραλλού-Μαρία Κωνσταντάκη : Η ανεργία που μαστίζει το επάγγελμα του ηθοποιού, το οποίο έχει σπουδάσει έχει ωθήσει τη Ραλλού να γίνει ιδιοκτήτρια μιας μεταφερόμενης καντίνας, γεγονός που δεν είναι καθόλου εύκολο καθώς την κυνηγούν διάφοροι επιτήδειοι, νονοί της νύχτας και αναγκάζεται συνεχώς να φεύγει μαζί με την καντίνα. Οταν βρίσκει δουλειά ως ηθοποιός, καλείται να αντιμετωπίσει την παλιά φρουρά των συναδέλφων της και να έρθει σε κόντρα μαζί τους.. Σύμφωνα με το tvzapping, η καντίνα της είναι το σημείο συνάντησης της παρέας που βρίσκεται εκεί για να πιει τον καφέ της και να αναλύσει όλα όσα τους συμβαίνουν στην καθημερινότητά τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved