Στο συρτάρι "Το αμάρτημα της μητρός μου"
Media

Στο συρτάρι "Το αμάρτημα της μητρός μου"

Τελείωσε πριν καν αρχίσει το στόρι της επιστροφής του Αλέξανδρου Ρήγα στην τηλεόραση! Μπορεί η νέα σειρά, "Το αμάρτημα της μητρός",  η οποία ετοίμαζε ο Ρήγας να άρεσε, αλλά φαίνεται να μπήκε στον πάγο...


Ο ΑΝΤ1 είχε βάλει το σχέδιο της παραγωγής της στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν και επιβεβαίωνε τις συζητήσεις τόσο με τον δημοφιλή σεναριογράφο και ηθοποιό όσο και με την πρότασή του στην Ελένη Ράντου. Η ηθοποιός που συμφώνησε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας έθεσε σε προτεραιότητα τις πρόβες για την θεατρική της παράσταση κι έτσι το σχέδιο υλοποίησης της σειράς μπήκε στο συρτάρι για τις αρχές του 2012.

Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν πως τίποτα δεν είναι έτοιμο για αυτή την τηλεοπτική σεζόν και έτσι η σειρά μπαίνει στον πάγο... Δεδομένου και του μειωμένου budget του καναλιού στην παραγωγή των ελληνικών σειρών, "Το αμάρτημα της μητρός μου" ήταν "απαγορευτικό" και λόγω του κόστους της παραγωγής, έτσι το σχέδιο θα ξανασυζητηθεί την άνοιξη της επόμενης χρονιάς για να λάβει έγκριση παραγωγής την επόμενη πια τηλεοπτική σεζόν 2012 - 2013.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved