Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο «Έρωτας και τιμωρία»
Media

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο «Έρωτας και τιμωρία»

Μήνες μετά την πρώτη συνάντησή τους, ο Σαβάς και η Γιασεμίν συναντιούνται ξανά. Τώρα εκείνος είναι παντρεμένος και εκείνη έχει γεννήσει το γιο του, αλλά και τα δύο γεγονότα παραμένουν κρυφά.

Μετά τη μοιραία νύχτα, ο Σαβάς σκέφτεται ακόμη την άγνωστη κοπέλα, παρότι υπέκυψε στη θέληση της οικογένειας και παντρεύτηκε την Τιτσέκ. Θέλοντας να βάλει τέρμα στο εμπόριο ναρκωτικών, αφήνει να γίνουν κάποιες τελευταίες αγοραπωλησίες και μετά με τη βοήθεια της Νάντιας, αλλάζει τη λειτουργία του εργοστασίου και το μετατρέπει σε μονάδα παραγωγής κρέατος.
Η Γιασεμίν ασχολείται με το μωρό, αλλά νιώθει πως δεν μπορεί να τα καταφέρει και πείθεται να το δώσει για υιοθεσία. Όμως σύντομα αλλάζει γνώμη και όταν πάει για να πάρει τον γιο της αντιμετωπίζει ένα ζευγάρι Ρώσων που έχει πληρώσει για να πάρει το παιδί αλλά και την απειλή ενός όπλου.
Η Τσιτσέκ τώρα περνά δύσκολα στο σπίτι, με τη Σανχούρ να την πιέζει να κοιμηθεί με τον Σαβάς για να της κάνουν εγγόνι. Ο Σαβάς αρνείται έστω και να αγγίζει την Τσιτσέκ και καβγαδίζει με τη μητέρα του.
Όσο για τον έρωτα του Σαβάς για την Γιασεμίν, αντιλαμβάνονται κάποια στιγμή που συναντιούνται στην εταιρία που δουλεύει εκείνη, ότι ελκύονται ο ένας από τον άλλον αλλά εκείνη αρνείται να ενδώσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved