Video: Κόντρα μεγατόνων στην T.V!
Media

Video: Κόντρα μεγατόνων στην T.V!

Η κόντρα ανάμεσα σε δύο παρουσιαστές συνεχίζεται… Η συνεργασία τους έχει τελειώσει εδώ και καιρό και οι δυο άντρες της τηλεόρασης σταμάτησαν να μιλούν. Ούτε «γεια» δεν λένε!

Ο λόγος για τους… Νίκο Παπαδάκη και Δημήτρη Ουγγαρέζο! Για αυτή την κόντρα μίλησε ο Νίκος Παπαδάκης σήμερα στην εκπομπή «Μες στην Καλή χαρά».

«Στο MEGA τι πήγε στραβά; Πήγε στραβά η χημεία μεταξύ σας και δεν πήρε η εκπομπή παράταση; Υπήρχε όντως αυτή η κόντρα μεταξύ εσού και της αρχισυντάκτριας; Τι απ’ όλ’ αυτά που έχουν ακουστεί;», ρώτησε η Ναταλία Γερμανού τον Νίκο, ο οποίος αρχικά δεν ήθελε να πει τίποτα για τα περασμένα.

«Περσινά, ξινά σταφύλλια», είπε ο Νίκος και με το δίκιο του, αλλά η Ναταλία εκεί… επέμενε!
«Μ΄ εσάς τι είχε πάει στραβά, πες το για να λύσεις μια δική μου απορία» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. «Πες μου στην έσπαγε ο Ουγγαρέζος, στην έσπαγε η παρουσιάστρια; Τι στην ευχή είχε πάει στραβά;» ξαναρώτησε η Ναταλία ε και τι να κάνει κι αυτός απάντησε.

«Το MEGA μας επέλεξε μια παρέα να κάνουμε τη δουλειά μας. Θα πρέπει εκείνη τη στιγμή να αφήσουμε λίγο τα προσωπικά μας και πώς θα ανέβω και τι θα κάνω και να κάνουμε τη δουλειά μας. Δυο, τρεις, πέντε, δέκα; Ομαδικά να δουλέψουμε», είπε ο Νίκος.

Κι αν αναρωτιέστε για ποιον χτυπάει η καμπάνα και ποιος ήταν εκείνος που έβαζε πιο πάνω από την ομάδα τις δικές του φιλοδοξίες, μην ανησυχείτε ο Νίκος το αποκάλυψε.

«Υπήρχε λόγος που είπα, ό,τι είπα σε εκείνη τη συνέντευξη. Δεν κάνω κάτι χωρίς να το σκεφτώ. Υπήρχε λόγος. Έπρεπε να ακουστεί. Κάποιος ήθελα να το ακούσει», ξαναείπε…

«Μιλάς με όλα τα παιδιά;», τον ρώτησε η Ναταλία.

«Όχι δεν μιλάω με όλους. Μιλάω με την Μαρία κα με τη Δούκισσα και με την Κατερίνα», είπε όλο νόημα για να σιγοντάρει από δίπλα η Ναταλία:

«Ένας έμεινε ρε φίλε»!!!





©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved