Γιώργος Κυρίτσης: «Όλα πληρώνονται τελικά!»
Media

Γιώργος Κυρίτσης: «Όλα πληρώνονται τελικά!»

«Μυστικά τέλος» τον βλέπουμε να λέει στο trailer όλο νόημα και όχι μόνο το λέει αλλά και το εννοεί! Ο Γιώργος Κυρίτσης που εκτός από σεναριογράφος των «Μυστικών της Εδέμ» θα έχει και ρόλο guest στη σειρά, αποκάλυψε πως ήρθε η ώρα της… πληρωμής!

«Οι “καλοί” θα δρέψουν τους καρπούς που έσπειραν, και οι “κακοί” θα τιμωρηθούν –διαφορετικά ο καθένας- για όλα όσα έκαναν με ραδιουργίες, ίντριγκες. Όλα πληρώνονται τελικά!», αποκαλύπτει για το τέλος των «Μυστικών» ο Γιώργος Κυρίτσης στο ένθετο του Έθνους", “Radar”.

Μετά από 20 χρόνια συνεργασίας με την Έλενα Ακρίτα και 70.000 σελίδες σεναρίων, έκλεισε ένας κύκλος και ένα ταξίδι ζωής: «Η διαδρομή αυτή ξεκίνησε πριν 20 χρόνια με τη “Γόβα Στιλέτο” και η αυλαία πέφτει φέτος. Την ευχαριστώ πολύ την Έλενα για το εξαιρετικό ταξίδι που κάναμε μαζί».

Ένα ταξίδι δύσκολο όπως ο ίδιος μαρτυρά: «είκοσι χρόνια σκυμμένοι σε χαρτιά και σε κομπιούτερ, σε σειρές και ήρωες. Χτυπήσαμε γερά 16ωρα, χαλάσαμε τα στομάχια μας, περάσαμε μεγάλες δυσκολίες και αντιξοότητες, πήραμε καλά λεφτά, αλλά δουλέψαμε πολύ σκληρά για να τα βγάλουμε. Δεν πλουτίσαμε από τα σενάρια…»

Σχολιάζοντας την επέλαση των τουρκικών σίριαλ, νιώθει απογοητευμένος: «το απόλυτο overdose. Η "απόλυτη μανία". Μου προκαλεί θλίψη το συγκεκριμένο γεγονός. Πήξαμε στις τουρκικές σειρές».

Τώρα που η συγγραφή των 47 επεισοδίων των «Μυστικών» τελείωσε, ο Γιώργος Κυρίτσης θέλει να ξεκουραστεί. Όλα αυτά τα χρόνια άλλωστε, παραδέχεται πως «τον παραμέλησα τον Γιώργο και μάλιστα πάρα πολύ. Έχασα πολύτιμο χρόνο. Κέρδισα πράγματα βέβαια, αλλά έχασα και αρκετές χαρές».

Και μετά τα «Μυστικά» τι; «Η Έλενα έχει κουραστεί τόσο που δεν θέλει να γράψει πια. Εγώ έχω κάτι στο μυαλό μου κι έχω κάνει μια πρώτη κουβέντα με το Mega. Ακόμα όμως δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved