Ιωάννης Παπαζήσης: «Θέλω να πλακώσω τον Εζέλ!»
Media

Ιωάννης Παπαζήσης: «Θέλω να πλακώσω τον Εζέλ!»

Αντισυμβατικός αλλά εμπορικός, ζεν πρεμιέ αλλά δεσμευμένος, ο Ιωάννης –και όχι Γιάννης- Παπαζήσης.

Ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές του πιο πολυαναμενόμενου σίκουελ της χρονιάς, των Σειρήνων στη Στεριά, δίνει μια απολαυστική συνέντευξη στον Γιώργο Σατσίδη στο «Μovies & Stars» στο MTV και μιλά για την κρίση, τα τούρκικα σήριαλ που τον εξοργίζουν, τις fake παπαρατσικές φωτογραφίσεις και αποκαλύπτει πότε θα κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση με την Βανέσα Αδαμοπούλου.

Για τη ΒΑΝΕΣΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ και τις ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Θέλω να ζω τα πράγματα με την εποχή τους. Από τα 20 μέχρι τα 30 μου δεν μου έλειψε τίποτα, έζησα ξέφρενα, είχα αμέτρητες εμπειρίες. Ερωτεύομαι πολύ εύκολα αλλά μου αρέσει να απολαμβάνω άλλα πράγματα. Με τη Βανέσα είμαστε ξανά μαζί, περνάμε τέλεια αλλά δεν σκέφτομαι το γάμο. Άλλωστε θα μπορούσα να κάνω και ένα και δύο παιδιά εκτός γάμου. Ο γάμος δεν με εκφράζει. Δεν έχω φωτογραφηθεί ποτέ με τη Βανέσα, δεν έχω στήσει ποτέ παπαρατσική φωτογράφιση και βέβαια δεν έχω κάνει ποτέ γυμνό. Κατά τη γνώμη μου, τα στημένα παπαράτσι που βλέπουμε στα περιοδικά δεν βοηθούν την καριέρα κανενός. Βέβαια εξαρτάται τι καριέρα θέλεις να κάνεις... Εγώ όταν μου προτείνουν κάτι τέτοιο, σκέφτομαι γιατί πήγα 3 χρόνια στο Εθνικό...; Γι' αυτό δεν έχω κάνει και δεν θα κάνω ποτέ παπαρατσική φωτογράφιση. Στην ερώτηση μάλιστα του Γιώργου για το πότε θα τον δούμε δημόσια ξανά με τη Βανέσα, ο Ιωάννης απαντά αφοπλιστικά: «Στην πρεμιέρα της ταινίας Σειρήνες στη Στεριά , θα είναι μαζί μου!»

Για τις κατηγορίες για ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ:
Τα μίντια δεν με απασχολούν... Είχα πει σε μία συνέντευξη ότι έχω δοκιμάσει «τσιγάρο» στο λύκειο και στο στρατό και έβγαλαν τον τίτλο ότι «παίρνω ναρκωτικά». Θα μπορούσα να κινηθώ νομικά αλλά νιώθω απροστάτευτος να το κάνω μπροστά σε ένα μεγάλο κανάλι ή ένα έντυπο. Απλά τους πήρα και τους έβρισα!

Για τα ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ:
Είναι ένα φτηνό προϊόν που το παίρνουν και το πετάνε στη βραδινή. Νομίζω ότι είναι μία τρέλα της εποχής, που δεν μπορεί, θα τελειώσει . Που είναι τέλος πάντων αυτός ο Εζέλ να τον πλακώσω (γέλια)...Τέλος πάντων μόδα είναι θα περάσει δεν χάλασε και ο κόσμος ...Τι θα γίνουμε Τούρκοι; Αυτό αποκλείεται.

Για την ΚΡΙΣΗ:
Μέχρι πρόσφατα σκεφτόμουν να την κάνω. Πλέον δεν γουστάρω να φύγω. Θέλω να μείνω. Έχω επιβάλλει στον εαυτό μου να μη βλέπει την κρίση. Θα ζήσω την κρίση όπως γουστάρω εγώ, με τον δικό μου χαρακτήρα, χαρούμενος, χαμογελαστός και ευδιάθετος Έχουν χαθεί τα όνειρα των ανθρώπων, τα νιάτα, η τρέλα, οι έρωτες..Η λύση είναι ή την κάνουμε για Θεσσαλονίκη ή την κάνουμε για το σπίτι μας! Έχω μάθει να μην εγκαταλείπω το πλοίο όταν βυθίζεται. Είχα κρίση πάντα στη ζωή μου. Η γενιά μας έχει μεγαλώσει δύσκολα.

Για τα talent shows και REALITIES:
Με έχουν πολιορκήσει από όλα τα ριάλιτι, όμως τι να πάω να κάνω σε ριάλιτι; Αν έκανα μιούζικαλ, να χόρευα αλλά πιστεύω ότι όσα λένε για τις φιλανθρωπίες είναι μπούρδες. Ας μην αστειευόμαστε όλα γίνονται για την τηλεθέαση. Θα αισθανόμουν αστείος αν πήγαινα σε κάποιο από αυτά, γιατί πολύ απλά δεν θέλω να κάνω κάτι άλλο εκτός από τη δουλειά μου. Όσο για τα κανάλια, υπάρχουν κάποια που κάνουν σοβαρές προσπάθειες, όπως το Mega για παράδειγμα, που το παλεύει πολύ σοβαρά όλα αυτά τα χρόνια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved