Ναταλία Γερμανού: «Έδωσα μεγάλη μάχη για την Κατερίνα»
Media

Ναταλία Γερμανού: «Έδωσα μεγάλη μάχη για την Κατερίνα»

«Έδωσα μεγάλη μάχη για την Κατερίνα και η Κατερίνα το ξέρει», δήλωσε η Ναταλία Γερμανού αποκλειστικά στο gossip-tv.gr.


Από το πρωί έχει ξεσπάσει νέος «πόλεμος» με πρωταγωνίστρια την
Κατερίνα Ζαρίφη. Ποια θα είναι τελικά η τηλεοπτική της στέγη; Θα πάει στο «Μες στην καλή χαρά» όπως ακουγόταν μέχρι πρότινος; Θα βρεθεί στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου και του Χρήστου Φερεντίνου στο «Πρωινό ANT1»; Θα είναι στο «Just the 2 of us»; Το θρίλερ συνεχίζεται… όπως λέει και η ίδια η Κατερίνα με το χιούμορ που τη διακρίνει! Και τώρα ώρα για αλήθειες!



Η Ναταλία Γερμανού ήθελε πάρα πολύ την Κατερίνα Ζαρίφη στο πλευρό της και την πρότεινε στο κανάλι. Οι υπεύθυνοι, λοιπόν, έκαναν μια κουβέντα με την μελαχρινή παρουσιάστρια στην οποία δεν ήταν αρνητικοί. Αρχικά, το σενάριο ήταν να μπει η Κατερίνα στο πάνελ ως καλεσμένη στο «Μες στην καλή χαρά», το δεύτερο Σαββατοκύριακο της εκπομπής – το οποίο και θα γίνει αυτή την εβδομάδα - και εν συνεχεία να μείνει μόνιμα στην παρέα του «Μες στην καλή χαρά». Κάτι το οποίο «στράβωσε». Όχι, γιατί οι Γερμανοί δεν την ήθελαν αλλά γιατί αποφάσισαν πως δεν τους «ταιριάζει» στον καναπέ τρίτη γυναίκα.



Σύμφωνα όμως με αποκλειστικές πληροφορίες, οι Γερμανοί δεν έχουν ακόμα «κλείσει» με τον καναπέ του «Μες στην καλή χαρά» αφού θεωρούν πως χώρος υπάρχει ακόμη. Δια της εις άτοπον απαγωγής , λοιπόν, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προστεθεί ένας ακόμα άνδρας στην ομάδα του Σαββατοκύριακού.



Όσον αφορά στην απόφαση των Γερμανών, η Ναταλία δηλώνει στο gossip-tv.gr : «Έδωσα μεγάλη μάχη για την Κατερίνα και η Κατερίνα το ξέρει. Δυστυχώς όμως οφείλω να σεβαστώ την απόφαση του καναλιού που εργάζομαι και με εμπιστεύεται όλα αυτά τα χρόνια. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ για αυτή την απρόσμενη έκβαση των πραγμάτων είναι πώς το κανάλι δεν θέλει τρίτη γυναικεία παρουσία στην εκπομπή». Ενώ σπεύδει να διευκρινίσει: «Με την Κατερίνα έχω άψογες σχέσεις και την αγαπάω πολύ και είμαι σίγουρη πως κι εκείνη έτσι νιώθει για μένα».



Όσον αφορά τώρα στο τηλεοπτικό μέλλον του μήλου της έριδος, Κατερίνα…. Σήμερα στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Made in Star» δήλωσε πως με τον Alpha δεν ευδοκίμησε η συνεργασία τελικά, πως θα πάει καλεσμένη το Σαββατοκύριακο στη Ναταλία την οποία αγαπά και θαυμάζει. Σε ερώτηση για τον αν θα είναι στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ANT1 «Πρωινό ANT1», η Ζαρίφη απάντησε καταφατικά λέγοντας όμως ότι δεν έχει υπογράψει ακόμη κι αυτός είναι ένας λόγος που δεν μπορεί να το ανακοινώσει επίσημα.



Βέβαια, μετέωρη δεν είναι μόνο η συμμετοχή της στο πρωινό του ΑΝΤ1 αλλά και η συμμετοχή της στο «Just the 2 of us». Όσο γι’ αυτό απάντησε με χιούμορ μάλλον οι δημοσιογράφοι ξέρουν καλύτερα από εκείνη. Έχει κάνει μια πρώτη συζήτηση αλλά ακόμη είναι αβέβαιο το αν θα βγει στον αέρα το show πόσο μάλλον... η συμμετοχή της!
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved