Με εκπομπή μαγειρικής ο Γιώργος Καπουτζίδης στο Mega;
Media

Με εκπομπή μαγειρικής ο Γιώργος Καπουτζίδης στο Mega;

Νέα τροπή παίρνει το θέμα της προβολής του show τραγουδιού στο MEGA και όπως φαίνεται το Just δεν θα βγει την πρώτη τηλεοπτική σεζόν. Πως σκέφτεται, λοιπόν, το κανάλι να αξιοποιήσει τον Γιώργο Καπουτζίδη;

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, το κανάλι της Μεσογείων φαίνεται πως κατέληξε στην απόφασή του σχετικά με το πότε θα προβληθεί το «Just the 2 of us». Το show δεν παίρνει το πράσινο φως για να ξεκινήσει μαζί με τα υπόλοιπα προγράμματα του prime time τον ερχόμενο Νοέμβριο. Θα μπει στο πρόγραμμα για το δεύτερο μισό της σεζόν, στις αρχές του 2012. Οι λόγοι είναι οικονομικοί. Αποτέλεσμα θα είναι ο μεγάλος αντίπαλος, το «Dancing On Ice» να παίζει μόνο του τις Κυριακές, καθώς το show του MEGA θα βρεθεί μάλλον απέναντι από το δοκιμασμένο «Dancing with the Stars». Κάτι που ,όπως σημείωσε -επιμένοντας- ο Αλέξανδρος Μωρέλλας, πιθανόν να αποτελεί...κίνδυνο τηλεθέασης για το παιχνίδι του MEGA, αφού η λαμπερή Ζέτα και τα 40άρια του ΑΝΤ1 είναι «απειλή».

Η εξέλιξη - έκπληξη είναι ο νέος ρόλος που φαίνεται να παίρνει ο Γιώργος Καπουτζίδης στο διάστημα αυτό, που το «Just» δεν θα είναι στον αέρα. Στο MEGA σχεδιάζουν μια εκπομπή μαγειρικής με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Αλέξανδρο Παπανδρέου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved