Παρά λίγο καυγάς στο «Πρωινό mou»!
Media

Παρά λίγο καυγάς στο «Πρωινό mou»!

Πέρσι ήταν η Βάνα Μπάρμπα που τα πήρε κρανίο και άφησε σύξυλους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά, αφού πρώτα τους στόλισε κανονικά στον αέρα. Σήμερα, πρώτη μέρα της εκπομπής, πήγε να γίνει της… Κορέας με τη Βίκυ Σταυροπούλου.


Με νύχια και με δόντια συγκρατήθηκε η γυναίκα να μην τα βροντήξει και φύγει από το πλατό. Ο λόγος; Το γεγονός ότι οι συντελεστές της εκπομπής έβαλαν την κόρη της
Δανάη να τις κάνει ερωτήσεις μπροστά στην κάμερα. Με το που την είδε έπαθε το πρώτο εγκεφαλικό, γιατί η Βίκυ δε έλει με τίποτα η κόρη της να βγαίνει μπροστά στο φακό.

«Με σακατέψατε, κάνατε ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να μου συμβεί. Η Δανάη δεν έχει βγει ποτέ στην τηλεόραση», είπε η ηθοποιός με ένα παγωμένο χαμόγελο στους παρουσιαστές. Οι οποίοι παρουσιαστές, μάλλον πήγαιναν γυρεύοντας γιατί όλο και την τσιγκλούσαν να τους ρίξει κανένα γαλλικό.

«Για να πέσουν και οι άλλες ερωτήσεις. Είχαμε πει να παίξουν μόνο τρεις, αλλά τώρα θα τις ρίξω και τις πέντε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας για να πάρει την απάντηση της Βίκυς Σταυροπούλου: «Όχι ρε Γιώργο. Ανοίγεις λογαριασμούς και είναι αρχή σεζόν. Είναι δυνατόν να βγαίνει το παιδί στην τηλεόραση;»

«Πόσο χρονών είναι;», ρώτησε μετά με αθώο βλέμμα η Φαίη, φουντώνοντας ακόμα περισσότερο τη Βίκυ, «Μεγάλη κοπέλα είναι», είπε, κάνοντας την ηθοποιό να αρχίζει να κοκκινίζει. Αλλά επειδή δεν ήθελε να προκαλέσει επεισόδιο έδωσε τόπο στην οργή.

Δείτε το απόσπασμα








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved