Σπύρος Χαριτάτος: «Οι καρέκλες των παρουσιαστών δεν είναι παντοτινές»
Media

Σπύρος Χαριτάτος: «Οι καρέκλες των παρουσιαστών δεν είναι παντοτινές»

Για το καινούριο πρωινό του Αnt1, αλλά και την πιθανότητα να επιστρέψει στον σταθμό του Αμαρουσίου μίλησε ο Σπύρος Χαριτάτος.

«Δεν είναι ότι σταμάτησα. Ολοκληρώθηκε ένας κύκλος. Η εταιρεία ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό στη συγκεκριμένη ζώνη, το οποίο εγώ δεν θα μπορούσα να το υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις και με το ίδιο κέφι. Και πολύ ειρηνικά είπαμε να βρεθούμε άλλη στιγμή, σε άλλο χρόνο» μίλησε ο δημοσιογράφος εξηγώντας του λόγους που δεν παρουσιάζει πια την πρωινή εκπομπή, και συμπλήρωσε: «Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα που ήθελε ο ΑΝΤ1 να φέρει στη ζώνη, σε αυτή τη φάση πιστεύω ότι δεν θα μπορούσα να βοηθήσω. Και πιστεύω ότι η συνταγή που έχει ο ΑΝΤ1 γι’ αυτή τη νέα σεζόν, είναι αξιόπιστη και μπορεί να φέρει πολύ καλά αποτελέσματα. Και μπορεί να αγαπηθεί και από τον κόσμο. Οι καρέκλες των παρουσιαστών δεν είναι παντοτινές. Και ουδείς αναντικατάστατος. Εγώ είμαι δημοσιογράφος. Μπορεί αύριο να κάνω ρεπορτάζ ή να παρουσιάζω μια εκπομπή στο ραδιόφωνο ή την τηλεόραση ή να υποστηρίζω μια εφημερίδα από μια αίθουσα σύνταξης».

Ο ίδιος σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνική εκπομπή του «Ιόνιον Fm» αποκάλυψε πως θα παρακολουθήσει όλες τις πρωινές εκπομπές της τηλεόραση: «Επειδή έχω περάσει από αυτή τη ζώνη και από το κομμάτι του ανταγωνισμού. Είναι αδικία για κάποιον που μπορεί να είναι πρώτος ή τρίτος ή τέταρτος να τον ρίχνουμε στον Καιάδα. Και αυτόν που είναι πρώτος να τον θεωρούμε κάτι ξεχωριστό. Είναι όλοι ίσοι, κάποιοι κερδίζουν περισσότερο το ενδιαφέρον αυτών που μετρώνται ή τηλε-μετρώνται ως τηλεθεατές».

Θα επέστρεφε ποτέ στον ΑΝΤ1; «Φυσικά και θα ξαναγύριζα. Όταν ωριμάσουν ξανά οι συνθήκες σε εύλογο χρονικό διάστημα, δεν έχω πρόβλημα να ξαναγυρίσω. Νομίζω όμως ότι σε αυτή τη φάση είμαι πολύ καλά όπως είμαι. Αν με ρωτήσετε τώρα, είμαι πολύ ευτυχισμένος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved