Backstage στην παρουσίαση του νέου Πρωινού του Antenna
Media

Backstage στην παρουσίαση του νέου Πρωινού του Antenna

Αν μπορεί να πει κάτι κανείς για το... μαραθώνιο νέο πρωινό του Antenna είναι πως στην εν λόγω παρέα το χιούμορ περισσεύει... Και αυτό φάνηκε καθαρά και κατά την διάρκεια της παρουσίασής του στην εκπληκτική σουίτα κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας.

Με το μετρό έφτασαν στο Σύνταγμα η Ντόρα Κουτροκόη και ο Ντίνος Σιωμόπουλος οι οποίοι συζητούσαν περπατώντας προς την είσοδο του ξενοδοχείου για το επιβαρημένο πρόγραμμα εκείνης με τα μαθήματα που δίνει σε σχολή δημοσιογραφίας. Στο ασανσέρ ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Στέλιος Αντωνιάδης περίμεναν την Σίσσυ Χρηστίδου που τελικά δεν μπήκε μέσα καθώς της έπιασαν τη συζήτηση και οι πόρτες έκλεισαν. Όχι πως το ασανσέρ πήγε πουθενά καθώς κανείς δεν πάτησε το απαραίτητο κουμπί για να ανεβούμε από το ισόγειο στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου και από εκεί με τα πόδια στον ένατο όπου βρίσκεται και η εντυπωσιακή σουίτα που γυριζόταν πριν από λίγα χρόνια και το άκρως πετυχημένο "Παρά Πέντε". Όταν οι πόρτες άνοιξαν ξανά στο ισόγειο η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου που είδε ξανά τους ίδιους ανθρώπους μέσα απόρησε: "Τι κάνετε; Πάτε πάνω κάτω; " για να κάνει τον Γιώργο Παπαδάκη να ξεσπάσει σε δυνατά γέλια.

Στο μπαλκόνι της σουίτας η Κατερίνα Ζαρίφη αναζητούσε λίγη σκιά. "Καλώς ήρθατε στο εξοχικό μου" έλεγε γελώντας και πείραζε τον Χρήστο Φερεντίνο λέγοντάς του πως δεν θα του ξαναδανείσει το σπίτι για να καλεί τους φίλους του. Πιο δίπλα η δική μας Χριστίνα Πολίτη πόζαρε στους φωτογράφους με την ομολογουμένως κούκλα Σίσσυ Χρηστίδου. "Τι τραβάτε;" επενέβη ο Γιάννης Λάτσιος "Το τοπ σημείο είναι τα παπούτσια της Χριστίνας!" Τι ήταν να το πει... Από εκείνη την ώρα σχεδόν όλοι οι φωτογράφοι εστίαζαν στις εντυπωσιακές γόβες Deux Hommes... Ελαφρώς αγχωμένη η Σϊσσυ Χρηστίδου υπολόγιζε να μπορέσει να φύγει σχετικά γρήγορα μετά το τέλος της παρουσίασης για να προλάβει μια άλλη υποχρέωσή της αλλά ατύχησε καθώς όλοι ήθελαν δηλώσεις της και έτσι βρέθηκε να μιλάει από κάμερα σε κάμερα. Πιο χαλαρός ο Γιώργος Παπαδάκης αναρωτιόταν πως θα καταφέρει να φύγει από εκεί καθώς η Αμαλίας είχα κλείσει από πορεία και σε λίγη ώρα θα ξεκινούσε στο Πανεπιστήμιο και η συγκέντρωση των εκπαιδευτικών. Μια από τις συνεργάτιδές του Πρωινού προσφέρθηκε να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό της αλλά στο μεταξύ άνοιξε ο δρόμος και ο γνωστός δημοσιογράφος της είπε να μην ανησυχεί καθώς θα έπαιρνε ταξί. Πιο δίπλα ο Χρήστος Φερεντίνος σε μεγάλα κέφια πόζαρε στους φωτογράφους δείχνοντας την Ακρόπολη... "Πάρε κόσμε.... Είναι ευκαιρία..." έλεγε και με το γνωστό του χιούμορ συμπλήρωνε: "Νιώθω λίγο σαν την Μοιραράκη". Σε αυτό το πραγματικά άκρως ευχάριστο κλίμα πέρασαν οι ώρες της παρουσίασης που αν είναι ενδεικτικές με αυτό που θα δούμε on air μας άρεσε πολύ. Καλή αρχή...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved