Η δημοσιογράφος που θέλει να γίνει πρώτη κυρία
Media

Η δημοσιογράφος που θέλει να γίνει πρώτη κυρία

Πρόβες για το Μέγαρο των Ηλυσίων φαίνεται ότι έχει ήδη ξεκινήσει η δημοσιογράφος Βαλερί Τριερβάιλερ.

Η σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ και πέτρα του σκανδάλου του χωρισμού του -πριν από τέσσερα χρόνια- από τη Σεγκολέν Ρουαγιάλ, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι ο καλός της είναι και επισήμως ο υποψήφιος των Σοσιαλιστών για τη γαλλική προεδρία, άρχισε μέσω Twitter τα μηνύματα που δείχνουν ότι ετοιμάζεται για κάτι μεγάλο!

Η κομψή δημοσιογράφος του «Paris Match», όπως σχολιάζει χαρακτηριστικά η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro», «βλέπει ήδη τον εαυτό της ως πρώτη κυρία». «Στους φίλους μου, τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους ένα έχω να πω: δώστε μου λίγο χρόνο. Χρόνο να καταλάβω και να μάθω. Μαθαίνω γρήγορα!» έγραψε χαρακτηριστικά η Τριερβάιλερ, υπονοώντας προφανώς ότι ετοιμάζεται για τον νέο της ρόλο: να πάρει τη σκυτάλη από την Κάρλα Μπρούνι!

Η 46χρονη σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ, που είναι γνωστός στα πολιτικά πράγματα της Γαλλίας, και όχι μόνο ως Monsieur Simple, δηλαδή «ο κύριος Απλός», είναι δώδεκα χρόνια μικρότερη από τη Σεγκολέν Ρουαγιάλ. Έχοντας σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και έχοντας θητεύσει στο πολιτικό ρεπορτάζ, θεωρείται αρκετά επιδέξια για να παίξει έναν μετρημένο και υποστηρικτικό ρόλο δίπλα στον σύντροφό της. Για χάρη του, μάλιστα, έχασε τη θέση της στο πολιτικό ρεπορτάζ του περιοδικού «Paris Match», το οποίο της έδωσε έναν πιο φλου ρόλο προκειμένου να μην υπάρχει το ασυμβίβαστο.
Επίσης, πριν από λίγες μέρες έγινε στόχος μιας προσπάθειας πολιτικής προβοκάτσιας, σύμφωνα με δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου. Αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι της και έψαξαν τα προσωπικά της αντικείμενα προκειμένου να συγκεντρώσουν στοιχεία για το δίκτυο των σχέσεών της. Η ίδια όμως, «ψημένη» στα περίεργα παιχνίδια της πολιτικής, φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, γνωρίζοντας ότι έχει να παίξει ένα ρόλο που θα απαιτήσει ψυχραιμία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved