Τράγκα σε Μακρή: «Κάθε βράδυ σε παίρνω μάτι»!
Media

Τράγκα σε Μακρή: «Κάθε βράδυ σε παίρνω μάτι»!

Σαν να μην πέρασε μια μέρα ήταν η επιστροφή του Γιώργου Τράγκα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALTER. Ο δημοσιογράφος βρέθηκε και πάλι στο ρόλο του σχολιαστή και άρχισε την σκληρή κριτική του στην κυβέρνηση Παπανδρέου. Και -φυσικά- άρχισε έναν άγριο καυγά, με την Κάτια Μακρή, όπως άλλωστε έκανε και πέρσι σε καθημερινή σχεδόν βάση.

«Ο Γ. Παπανδρέου τα συγκαλύπτει όλα. Τη Siemens, τα υποβρύχια, τα πάντα», είπε σε υψηλούς τόνους ο Γ. Τράγκας για να σχολιάσει η Κάτια Μακρή:

«Ευτυχώς που είχαμε κυβερνήσεις σ’ αυτή τη χώρα, εγώ δε θα πω για τον κ. Καραμανλή, που τα έφεραν στο φως και ήρθε ο κ Παπανδρέου και τα συγκάλυψε».

Και όταν η Κάτια Μακρή δεν τον άφηνε να τελειώσει τη φράση του λέγοντας ότι δεν πρέπει οι δημοσιογράφοι να παίρνουν το μέρος του κ. Παπανδρέου και του κ. Σαμαρά, αλλά αντίθετα θα πρέπει να τονίζουν ότι φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, ο Γ. Τράγκας της είπε με νόημα:

«Κάτια δε θα τσακωθώ απόψε μαζί σου», αλλά δεν κράτησε την υπόσχεσή του γιατί σύντομα βγήκε από τα... ρούχα του.

«Τι είναι οι εκλογές; Δεν είναι μια δημοκρατική διαδικασία ανάδειξης του σχήματος που θέλει ο λαός; Τι θέλετε; Χούντα θέλετε; Χουντάρα; Φασισμό; Θέλεις 11 εκατ. Έλληνες στο δρόμο; Θέλεις κουκουλοφόρους; Θέλεις πρωθυπουργό να μεταφέρεται από 20.000 αστυνομικούς;» ρώτησε ο Γ. Τράγκας την Κάτια Μακρή, η οποία απάντησε:

«Αυτό δεν μου έλειψε. Να μιλάμε και οι δύο ταυτόχρονα», δεν πρόλαβε όμως να ολοκληρώσει και ο Γ. Τράγκας ξεκίνησε και πάλι την κριτική. Όταν όμως η Κάτια Μακρή του είπε με νόημα ότι θα γίνει ο Α. Σαμαράς πρωθυπουργός, χτύπησε ευαίσθητο νεύρο.

«Γιατί έχετε κανένα πρόβλημα στη λαϊκή ετυμηγορία; Έχετε κανένα πρόβλημα στη λαϊκή βούληση;», ρώτησε και πάλι και η Κάτια Μακρή του απάντησε:

«Φαίνεται ότι έχετε λείψει από το δελτίο και δεν με παρακολουθείτε τόσο προσεκτικά».

Κι εκεί ήταν που ο Γ. Τράγκας τα έδωσε όλα:

«Κάθε βράδυ σε παίρνω μάτι»!!!!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved