Οι συμβουλές του Αρναούτογλου στους Κύπριους και η συνάντηση με την πρώην αγαπημένη του
Media

Οι συμβουλές του Αρναούτογλου στους Κύπριους και η συνάντηση με την πρώην αγαπημένη του

Ευδιάθετος, ευγενικός και πολύ δραστήριος ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην Κύπρο. Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο παρουσιαστής, βρέθηκε στο νησί της Αφροδίτης ως κριτής στο talent show του mega Κύπρου «DanSing For You».

Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο παρουσιαστής, βρέθηκε στο νησί της Αφροδίτης ως κριτής στο talent show του mega Κύπρου «DanSing For You». Ο ίδιος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ έκανε ένα δυναμικό come back ενώ η αγάπη και η ανταπόκριση που δέχτηκε από τους κύπριους τηλεθεατές ήταν κάτι το αναμενόμενο αφού ήδη έχει στο ενεργητικό του πολύ δυνατές συνεργασίες και δεσμούς με το νησί.
Το ίδιο λαμπερή ήταν και η Χριστιάνα Αριστοτέλους η οποία κατάφερε με την εμπειρία και την δυναμικότητα της να κρατήσει σε αγωνία ένα ολόκληρο τηλεοπτικό show αλλά και το τηλεοπτικό κοινό που την παρακολουθούσε μέσα της μικρής οθόνης.
Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τη σχέση Αρναούτογλου-Αριστοτέλους αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι δυο τους κατά το παρελθόν εκτός από συνεργάτες υπήρξαν και ζευγάρι. Πηγή: showtime cy

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved