Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της νέας εκπομπής μαγειρικής του Γιώργου Καπουτζίδη;
Media

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της νέας εκπομπής μαγειρικής του Γιώργου Καπουτζίδη;

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου κάνουν «Παρέα στην Κουζίνα», από αύριο και κάθε Σάββατο και Κυριακή απόγευμα, στο Mega.

Στην πρώτη εκπομπή του «Παρέα στην Κουζίνα», που θα μεταδοθεί το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, ο Αλέξανδρος και ο Γιώργος ετοιμάζουν ένα πλούσιο μενού, ιδανικό για ένα γεύμα με φίλους. Μας προτείνουν εύκολα, μα πάνω απ' όλα, γρήγορα και πεντανόστιμα πιάτα για να τα απολαύσουμε παρέα με τους αγαπημένους μας: μπρουσκέτα, πράσινη σαλάτα με παντζάρι και ψαρονέφρι. σερβιρισμένα με πολύ χιούμορ.
Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, οι δύο φίλοι επιστρέφουν στην κουζίνα και αυτή τη φορά έχουν. ανοιχτούς λογαριασμούς. Ο Γιώργος προκάλεσε τον Αλέξανδρο να φτιάξει ένα μενού, με λιγότερα από 10 ευρώ. Ένας σεφ σαν τον Αλέξανδρο, όμως, δεν γνωρίζει μόνο να φτιάχνει εύγεστα φαγητά, γνωρίζει και τα κόλπα. για να τα κάνει οικονομικά! Μία χορταστική σαλάτα με φακές και γαλοπούλα και ριγκατόνι με φρέσκα λαχανικά, ήταν η απάντηση του Αλέξανδρου, που απέδειξε ότι τα πάει πολύ καλά με τις προκλήσεις! Ένα μαγειρικό παιχνίδι με έξυπνες λύσεις για γεύματα για όλες τις περιστάσεις. Δύο φίλοι αποτελούν την καλύτερη συνταγή για τη νέα εκπομπή μαγειρικής, κάθε Σάββατο και Κυριακή στο Mega.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved