Media

Τι θα δούμε στο «Chef στον αέρα» με την Ελένη Ψυχούλη;

Οι τηλεθεατές δεν χρειάζεται πια να ανησυχούν πια για το τι θα μαγειρεύουν κάθε μέρα! Η καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Chef στον αέρα» με την Ελένη Ψυχούλη και τους καλεσμένους της παρουσιάζουν εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 18.45.


Η ανανεωμένη λίστα των καλεσμένων περιλαμβάνει γνωστούς αλλά και ανερχόμενους επαγγελματίες μάγειρες, δημιουργικούς και παραδοσιακούς ζαχαροπλάστες, ανθρώπους από τον χώρο της γαστρονομίας, διάσημους καλλιτέχνες αλλά και απλούς, καθημερινούς ανθρώπους που μοιράζονται μαζί μας τις πιο επιτυχημένες συνταγές τους.

Κάθε μέρα το τετράδιο συνταγών ανανεώνεται με τρεις ή και τέσσερις συνταγές που γίνονται με προσιτά υλικά, απλές διαδικασίες και σίγουρη επιτυχία! Συνταγές που καλύπτουν όλες τις ημέρες και ώρες, για καθημερινές αλλά και για πιο ειδικές περιστάσεις.



Τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου έθνικ συνταγές θα ετοιμάσει ο chef Κώστας Τσίγκας. Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν πώς το κατσικάκι μπερδεύεται με το κάρυ σε μια ινδική συνταγή και πώς το χοιρινό και το μπρόκολο μπλέκουν σε μια κινέζικη τηγανιά. Η Ελένη Ψυχούλη θα δείξει εύκολα και οικονομικά μια συνταγή με μακαρόνια μαγειρεμένα σε γάλα.



Την Τρίτη 1 Νοεμβρίου σάντουιτς και ροφήματα θα φτιάξει ο Λεονάρδος Γαβαλίας, ειδικός στην παρασκευή bagels ! Το κλασσικό αμερικάνικο blt και ένα ελαφρύ σάντουιτς με σπανάκι και γαλοπούλα – παρακολουθούν πως θα φτιάξουν το μυθικό bloody mary, ένα υγιεινό ρόφημα με ρόδι και πράσινο τσάι και το πρωτότυπο φρεντς τόστ με τσουρέκι!



Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στο «Chef στον αέρα» στήνουν ένα Κρητικό τραπέζι παρέα με τον Γιώργο Παρτσαλάκη και τον σεφ Δημήτρη Πολίτη. Δείχνουν τη συνταγή για το γεμιστό ψαρονέφρι με γραβιέρα και σταμναγκάθι και το κρεμμυδοκαλίτσουνα με την τραγανή ζύμη!
Ο ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης παρουσιάζει, πως φτιάχνονται οι λαχταριστοί χανιώτικοι λουκουμάδες.



Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στο Σεφ στον Αέρα ετοιμάζουν ορεκτικά με ψάρι. Ο Σεφ Αντώνης Λαδόπουλος φτιάχνει ένα αφράτο κέικ με καπνιστή πέστροφα και ετοιμάζει σαρδέλες με κόκκινη σάλτσα που ξαπλώνουν πάνω σε ψητό ψωμάκι. Μακαρόνια με κέτσαπ – κιμά ετοιμάζει η Ελένη για τη στήλη μακαρονάδα αγάπη μου.



Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου συνταγές με σολομό φτιάχνει στο σεφ στον Αέρα ο Χρόνης Δαμαλάς! Σολομός φιλέτο με σπανάκι και μικρές πατατούλες και καπνιστό σολομό σε σαλάτα τύπου ταρτάρ! – Ο Ανδρέας Λαγός στη στήλη της άλλης εκδοχής φτιάχνει πιτάκια από νόστιμη ζύμη με πελτέ και γέμιση κοτόπουλου!
© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved