Ποιος πασίγνωστος πολιτικός είναι θείος της Φαίης Σκορδά;
Media

Ποιος πασίγνωστος πολιτικός είναι θείος της Φαίης Σκορδά;

Η Φαίη Σκορδά, σήμερα με αφορμή μια συζήτηση που είχε με το Νίκο Κακλαμανάκη, αποκάλυψε, ποιος πολιτικός είναι θείος της.


«Δεν έχω φωτογραφηθεί με τους περισσότερους πολιτικούς και ήταν κάτι που αρνήθηκα συνειδητά και με πολύ κόστος για πάρα πολλά χρόνια. Ήταν μια σχέση προβολής, καθώς όποιο το έκαναν και έβγαιναν φωτογραφίες είχαν επιχορηγήσεις. Αυτές είναι πικρές ιστορίες. Εγώ βρέθηκα για αυτόν τον λόγο αν και χρυσός ολυμπιονίκης να μην έχω επιχορηγήσεις, να μην μου δίνουν τα χρήματα στην ώρα τους», σχολίασε o Νίκος Κακλαμανάκης όταν ρωτήθηκε η γνώμη του για τους πολιτικούς στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega, όπου εμφανίστηκε το πρωί.


Ωστόσο μετά ανέφερε και την εξαίρεση στον κανόνα για εκείνον, λέγοντας: «Όπως δεν παίρνουν όμως όλοι οι γιατροί φακελάκι, έτσι και δεν πρέπει να θεωρούμε όλους τους πολιτικούς διεφθαρμένους. Για παράδειγμα, στην δική μου καριέρα μόνο ένας μια φορά ήρθε να με δει χωρίς κάμερες, χωρίς να θέλει δηλαδή να κερδίσει από εμένα. Και αυτός ήταν ο Γιώργος Φλωρίδης». Εκείνη ήταν η στιγμή που έλαμψε το πρόσωπο της Φαίης Σκορδά, που ζητωκράυγασε: «Α, είναι θείος μου». «Μπράβο», της απάντησε ο Κακλαμανάκης. Ο Λιάγκας επανέλαβε ότι ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, που ως γνωστόν παραιτήθηκε το καλοκαίρι από την θέση του, είναι στενός συγγενής της Φαίης.

Όσο για την Σκορδά; Μέσα στον ενθουσιασμό της είπε κάτι για το «τώρα...», αλλά αμέσως το έκοψε. Λέτε να ήξερε κάτι για τις τρέχουσες εξελίξεις και την φημολογούμενη εκ νέου συμμετοχή του στη νέα κυβέρνηση;








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved