«Κόπηκε» η "Πρεμιέρα" με τον Μαρκουλάκη στην Κύπρο
Media

«Κόπηκε» η "Πρεμιέρα" με τον Μαρκουλάκη στην Κύπρο

Οι απειλές οι οποίες εκτόξευσε το πρωί ο σκηνοθέτης της σειράς του ΑΝΤ1 Κύπρου, "ΠΡΕΜΙΕΡΑ", με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, μόλις του ανακοινώθηκε η απόφαση για πρόωρο τέλος της σειράς προβληματίζουν ιδιαίτερα την εταιρεία παραγωγής αλλά και το ίδιο το κανάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες μόλις έγιναν γνωστές οι προθέσεις του καναλιού ο σκηνοθέτης της σειράς Σπύρος Μιχαλόπουλος άρχισε να φωνάζει ότι θα κινηθεί νομικά τόσο εναντίων της εταιρείας παραγωγής αλλά και εναντίων του καναλιού. Όπως μάθαμε κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει αφού οι 15 μέρες που προνοούσε η συμφωνία για προειδοποίηση του προσωπικού σε περίπτωση διακοπής της σειράς έχουν δοθεί από σήμερα.
Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες η εταιρεία παραγωγής εξετάζει το ενδεχόμενο τα τελευταία πέντε επεισόδια τα οποία απομένουν για να δοθεί τέλος σε μία πολύ αξιόλογη, καλογυρισμένη και απο τις καλύτερες παραγωγές σειρά για την φετινή σαιζόν να επιστρατευθεί νεαρός σκηνοθέτης σε περίπτωση που ο κύριος Μιχαλόπουλος συνεχίσει να αρνείται να δώσει πρόωρο τέλος. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι ο κύριος Μιχαλόπουλος δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τα μέσα με τη συμπεριφορά του αφού όλοι θυμόμαστε και τους συχνούς καβγάδες που είχε με την σεναριογράφο Άντρη Πολυδώρου κατά την παραμονή του στο ΜΕΓΚΑ. Πηγή: showbiz.com.cy

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved