Σταύρου-Ρουμελιώτη από Ιανουάριο στην Κύπρο
Media

Σταύρου-Ρουμελιώτη από Ιανουάριο στην Κύπρο

Ολοκληρώνεται ο κύκλος για την τηλεοπτική σειρά το "Τρίτο Σημάδι", μια καινούργια όμως πρόταση έρχεται τον Ιανουάριο στο Mega με τίτλο "Mηδέν".

Το must επικοινώνησε με τη σεναριογράφο της πολυαναμενόμενης σειράς που θα πραγματεύεται τα κοινωνικά φαινόμενα και σύνολα του τόπου μας και έμαθε όλες τις λεπτομέρειες, ακόμη και για το ποιοι επί του παρόντος έχουν συμφωνήσει να πρωταγωνιστούν. «Με αυτή την τηλεοπτική σειρά θα ανοίξουμε την κουρτίνα στη σημερινή κοινωνία, για να δούμε ότι πίσω από αυτήν κρύβονται πολλά κακώς κείμενα», δήλωσε η Άντρη Πολυδώρου.
Η διαφορετικότητα των ανθρώπων σε ό,τι αφορά τη σεξουαλικότητα αλλά και την κοινωνική τους θέση είναι μερικά από τα κύρια θέματα με τα οποία θα καταπιαστεί η σειρά. Με προσοχή και σεβασμό προς όλα τα κοινωνικά σύνολα και ιδιαιτερότητες, θα προσπαθήσει να ευαισθητοποιήσει αλλά και να μας ξυπνήσει από τον λήθαργο της ουτοπικής τελειότητας που ζούμε πίσω από την κλειστή κοινωνική κουρτίνα.
Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Δεκέμβριο με πρωταγωνιστές μεταξύ άλλων τους Αλέξανδρο Σταύρου, Δήμητρα Ρουμελιώτη, Ηλέκτρα Φωτιάδου, Νίκη Δραγούμη, Ανδρέα Φυλαχτού και σκηνοθέτη τον Γιώργο Σιούγα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved